Hynyne

06/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

29.10.2022.

Hynyne muutti omaan kotiin yhdessä Andyn kanssa.

**

Hynskä on rauhallinen ja kiltti kollipoika, joka etsii yhteistä kotia Andyn kanssa.

2.10.2022

Hynskä on veljesjoukkonsa rauhallisin ja seurallisin kolli. Hynyne tulee mielellään syliin kehräämään rapsutuksista nauttien ja antaa jo melko helposti käsitellä itseään, tosin välillä hänellä menevät vielä lelut ja ihmisen sormet sekä varpaat hiukan sekaisin. Leikki maistuu hänelle mainiosti sekä yksin, ihmisseurassa että kissaveljiensä kanssa, vaikka poika jääkin rauhallisen luonteensa vuoksi joskus rasavilliveljiensä varjoon. Hynysen ruokahalu on myös vertaansa vailla, ja kaikki pojalle tarjottu ruoka on uponnut hyvin. Hynyne etsii yhteistä kotia samasta populaatiosta peräisin olevan Andyn kanssa, sillä pojat tulevat mainiosti toimeen keskenään.

Hynskä etsii rauhallista kotia, jossa on tarjota aikaa ja rakkautta kissapoikien aktivointiin. Kaksikon luonteiden vuoksi he etsivät kotia, jossa ei olisi pieniä lapsia, mutta jo vanhemmat lapset voisivat mahdollisesti olla Hynskän mieleen.

Summary in English

Hynyne is the most calm and outgoing of his group. He loves to come sit on human’s lap and he enjoys being petted. Hynskä is looking for his forever home with Andy because they love each other’s company. They are looking for calm home with no small children but older children might be okay.