Huurre

Lisätty sivulle: 2016-08-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Huurre
23.10.2016 Huurre sai kodin Turusta kahden kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

29.10.2016 Terveisiä pieneltä pojalta Turusta! Huurre on ihastuttanut täysin jokaisen joka poikaan on tutustunut, ja hassua on ollut seurata että pikkuinen ei tosiaan arastele mitään -edes nelivuotiasta meillä piipahtanutta tuttavan tytärtä joka oli äärettömän innoissaan kissanpoikaa leikittämässä. Huurre ei ole osoittanut sen kummempia sylikissan elkeitä, mutta kulkee kovasti perässä, katsoo silmiin ja purputtaa, haluaa useasti kannettavaksi ja viime yönä tuli vaivihkaisesti nukkumaan tyynyllekin! Parveke on myös kiva paikka, sinne täytyy päästä paljon ja usein ja uusi paras lelu on löytynyt lankakeristä, joita halitaan ja kannetaan tärkeänä ympäriinä. Esineiden kantaminen paikasta toiseen tuntuukin olevan Huurteen juttu, siinä on kunnostauduttu muutenkin!

Otsan naarmu on jo täysin kiinni, tosin uutta karvaa ei naarmun kohdalla siinä vielä ole mutta eiköhän sekin vielä korjaannu, se ei ainakaan tunnu ollenkaan vaivaavan. Viljattomalla ruualla ollaan edelleen menty ja ruoka maistuu hyvin!

Muihin poikiin on aloitettu tutustumista hiukan kun ovenraosta on vikkelästi vilahdettu (ja nyt viime päivinä itse asiassa ei oikein ole kovin kiire ollutkaan palauttaa vikkelää poikaa oman ovensa taakse, mutta katsotaan tässä nyt vielä tovi erikseen)… Muut pojat talossa olivat alkujaan vähän hämmentyneitä ja paheksuivat kovasti, mutta nyt jo erityisesti Ferrun kanssa leikkikin sujuu, pojat painavat peräkkäin pitkin taloa ilmeisen tasapuolisesti toinen edellä, toinen perässä. Hemmo on edelleen vähän nyreissään kun pikkupoika hakee kontaktia vähän Hemmon mielestä turhankin kovin (mutta toisaalta ei itse ole oikein vetänyt rajoja vaan tyytynyt paheksumaan, ja selvästi paheksunta on vähentynytkin jo eli eiköhän tämä tästä). Huurre tuntuu olevan sosiaalisessa mielessä ihan fiksu otus, ymmärtää nopeasti ja osaa sopeuttaa olemistaan, joskin vähän kokeilee sopivuuden määritelmiä -mutta sehän kuuluu asiaan!

***

Leikattu uros, synt. noin 06/2015, kotihoidossa Helsingissä.

2.9.2016 Hurmuripoika Huurre on edelleen omaa kotia vailla. Huurre on supersosiaalinen kissa, joka on mielellään aina kaikessa mukana ja viihtyy siellä missä muutkin. Riehuntaleikeistä Huurre ei juurikaan piittaa, vaan tykkää enemmänkin makoilla rauhassa ihmisen sylissä tai koirakaverin vieressä. Huurre nauttiikin kovasti koirien seurasta ja tekee mielellään näille välillä pieniä jekkuja, eli käy puraisemassa hellästi tassusta ja juoksee äkkiä karkuun.

Huurre etsii rauhallista aikuiskotia, jossa ihmisillä on aikaa huomioida ja aktivoida tätä ihmisrakasta poikaa. Kodissa voisi olla kaverina kiltti ja rauhallinen koira- tai kissakaveri, jonka vieressä on mukava ottaa nokoset tai kahdet. Huurre on kovin kiinnostunut ulkomaailmasta, joten poika luultavasti nauttisi turvallisesta ulkoilusta valjaissa tai kissatarhassa.

10.8.2016 Huurre on hellyydenkipeä, juttelevainen ja valloittava nuori herra. Huurre viihtyy ihmisten sylissä ja osoittaa tyytyväisyytensä leipomalla vatsan päällä. Huurre on luonteeltaan reipas ja ilmeisen sopeutuvainen kissapoika, joka ei ihan pienestä hätkähdä.

Huurre saapui 8.8.2016 Rekku Rescuen hoiviin Helsinkiin Kiikoisten löytöeläinpalvelusta. Huurteen edellinen omistaja löydettiin, mutta tämä ei koskaan noutanut kissaansa kotiin. Huurteella oli löydettäessä haavoja, mutta nyt haavat on hoidettu ja Huurre on valmis muuttamaan uuteen, rakastavaan kotiin.

Lisätietoja Huurteesta tulossa, kunhan kotihoitaja on paremmin päässyt siihen tutustumaan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.