Hurina

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

30.6.2022 Hurina muutti ikiomaan kotiinsa.

***

Hurina on ihmisen seurasta nauttiva, iloinen ja tyytyväinen kissarouva.

30.5.2022

8-vuotias Hurina saapui Rekku Rescuelle kodinvaihtajana helmikuussa. Sijaiskotiin hän kotiutui nopeasti ja on osoittautunut mainioksi kissakaveriksi. Päivisin pienten pallojen kanssa leikkiminen ja parvekkeella makoilu on parasta, illalla leffojen katsominen ja peiton alla makoilu vielä parempaa. Tähän mennessä Hurinan ehdoton lempielokuva on ollut Maija Poppanen. Pienten pallojen kanssa leikkiminen on villiä ja vauhti kovaa, kunnes pallo häviää. Parvekkeelta ja ikkunoista taas on mukava tarkkailla naapuruston touhuja ja tarvittaessa murista vähän.

Hurina osallistuu mielellään kaikkeen touhuiluun, ja hyppääkin syliin jos sylissä on kissalle sopiva paikka. Herkkujen avulla on opittu muutama temppukin kuten istuminen ja pyörähdys. Hurina ei ole tottunut olemaan yksin pitkiä aikoja. Hän osaa viihdyttää itseään ja leikkiä itsenäisesti ihmisten poissaolon ajan, ja löytyykin usein päiväunilta kun on kotiuduttu.

Sijaiskotiin tullessaan Hurinalta ajeltiin takkuuntunut turkki pois, jota vielä kasvatellaan takaisin. Ihana Hurina etsii omaa kotia ainoana kissana, ja mitä enemmän rapsuttajia sen parempi. Loppuelämän kodilta Hurina odottaa rauhallista ja rutinoitunutta arkea ilman liiallista hulinaa.