Hurina-Keiju

Lisätty sivulle: 2010-10-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hurina-Keiju
1.1.2011 HURINA-KEIJU JA SÄPINÄ MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

NAARAS, noin 5kk (joulukuussa 2010) / Vantaalla

24.12.2010 Lisätty muutama uusi kuva ihunasta Keijukaisesta. <3

17.12.2010 Hurina-Keiju olisi kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin.

25.11.2010 Keijusta on tullut oikein reipas kissinmussu, kiltti pikkuinen tyttö mennä tohottaa häntä pystyssä, tulee hakemaan silityksiä sekä hellyyttä, kiipeilee päällä ja ottaa paikkansa kainalosta tai masun päältä – ja kaikkea touhotusta säestää usein suloinen hurina :) ihan parasta Keijun mielestä olisi päästä samaan kotiin hali- & leikkikaveri, “ottosisko” Säpinän kanssa!

18.10.2010 Hurina-Keiju ja Murina-Murkku loukutettiin talteen ja ne pääsivät yhdessä hoitopaikkaan. Valitettavasti Murkku oli liian stressaantunut kotihoitopaikassa ja se jouduttiin lopettamaan, mutta Keiju on reipastunut hoitopaikassa hienosti. Keiju on samassa hoitopaikassa Säpinä kissan kanssa ja kuten kuvistakin näkee, ne tulevat hienosti juttuun keskenään.

Kotihoitaja kertoo: Hurina-Keiju on varmasti maailman hellyyttävimpiä pikkukissoja :) Pieni neiti ujostelee uusia asioita kovasti alkuun, syliin ottaminen oli ensin aika jännää mutta kun Keiju huomasi että siinä onkin mukava olla, alkoi ihana hurrrhur-hurina! Kehruumoottori lähtee tällä söpöläisellä siis helposti käyntiin. Mammaksikin on kotihoitajaa luultu, kun pikkuinen eräänä iltana sylissä möngertäessään löysikin masusta jotain kiinnostavaa; napakorun pallon.. sitä neiti sitten onnessaan yöpuvun läpi lutkutti tassut tarpoen hurjan purinan säestyksellä :D Hurina-Keiju tahtoisi sen ihan ikioman ihmisen johon oppia luottamaan, kissakaveri olisi varmasti myös aika kiva juttu :)

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.