Humphrey (nyk. Hugo)

Lisätty sivulle: 2015-10-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Humphrey (nyk. Hugo)
11.11.2015 Humphrey sai kodin Vantaalta Helmerin kaverina.

***

Leikattu urospentu, synt. 12.8.2015.

19.10.2015 Sandyn kauniit pitkäkarvaiset pennut Elizabeth, Grace, Marlene ja Humphrey ovat syntyneet hoitopaikassaan, jonne Sandy saapui 12.7. kahden aiemmin syntyneen pentunsa kanssa.

Humphrey on rasavilli pikkukolli, jolla vauhtia riittää. Syliin ei malta pysähtyä vaikka ihmisen seurasta ja silityksistä kovasti tykkääkin. Pennut ovat tottuneet hoitopaikassaan turkin harjaamiseen, jota tulee jatkaa omassa kodissakin. Mikään ei tätä poitsua pelota, ja hoitohuoneestakin olisi jo kova tarve päästä pois tutkimaan suurta maailmaa. Humphreyta on käynyt leikittämässä myös eri-ikäiset lapset, ja sehän on sen mielestä vain ollut mukavaa. Humphreyn kodissa tulee olla seurana leikkisä poikakissa, jonka kanssa se saa painia ja muutenkin riehua.

Lisää kuvia pennuista löytyy täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.