Hulvaton Hulda

Lisätty sivulle: 2015-09-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hulvaton Hulda
12.9.2015 Hulda sai kodin Hertan kaverina Helsingistä.

***

Leikattu naaraspentu, s. 6/2015. Kotihoidossa Hämeenlinnassa.

7.9.2015 Hulda on iloinen ja sosiaalinen pieni kissanalku! Hulda tykkää touhottaa ympäriinsä, juoksee iloisena ja pelailee palloilla! Välillä sentään jaksetaan tulla hoitajan luokse rapsuteltavaksi ja silloin alkaakin kuulua valtavan kova kehräys! Sitten seuraavaksi onkin jo kiva kavuta olkapäälle tähystelemään. Sängyssä tykätään nukkua vieressä tai päällä. Ei niin väliä, kunhan ollaan mahdollisimman lähekkäin. Tai no toisen kissan vieressä on myös mukava kölliä ja niitä haastaa leikkeihin.

Hulda on tullut kotihoitoon Sastamalasta. Hulda Rekkujen blogissa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.