Hukka

Lisätty sivulle: 2013-08-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hukka
18.9.2013 Hukka sai kodin Vantaalta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.8.2017 Hukka on ihan valloittava; on hurmannut kaikki kissavahtini! Ottaa kuperkeikkoja! Käy öisin (teipatusta ovesta huolimatta) ruokakomerossa ja aamuisin ihmettelen että miksei maistu ruoka… Syyllinen ilme on huvittava!

Hukka heittäytyy usein kissakaverinsa Erkin kimppuun tai vaanii ja hyppää takaapäin ja halajaa leikkikaveria mutta ei Erkki oikein rupea… Olen huomannut että Hukka tekee sen usein sen jälkeen, kun Erkki on häntä sukinut ja nuollut. :) Joskus iltaisin pitävät kyllä peräkkäinjuoksuja, joihin käsittääkseni Hukka tekee pääosin aloitteet.

Hukkahan oli aluksi niin arka, että jos oli ruokakupilla ja mie kävelin ohi niin lähti vauhdilla piiloon. Nyt on oppinut – ylimääräisen silittelyn avulla – ettei ole hätiä ja pysyy siinä syömässä kaikessa rauhassa. Kauan meni ennen kuin Hukka uskaltautui oikein läheiseksi. Sänkyyn tulemiseenkin meni varmaan pari vuotta mutta nyt on ihanaa, kun hää aamuisin hyppää petiin heti kun olen noussut ja ojentaa ittensä suukkoa varten miun naaman eteen.

Iltaisin Hukka tulee miun polvitaipeisiin peseskelemään itseään sillä aikaa kun luen sängyssä. Sitten kun lopetan lukemisen, hää lopettaa pesemisen ja asettautuu ihan pitkälleen rentona. Oottaa nääs että mie rupeen hieromaan ja silittelemään häntä. Siinä sitten aikani silitän ja hieron ja hää ojentelee kainaloitaan ja kinttujaan että tiijän hieroa oikeista paikoista.. Hää usein nukahtaa siihen.. Ihana tyyppi! Miun nukkuminen viivästyy usein, kun en voi olla hieroskelematta… Ja sitten täytyy Erkkiäkin omalla tavallaan silitellä!

Usein Hukka kellahtelee aamuisin ja iltaisin lattialle vatsa pystyssä ja sitten pitää kutitella. Huomasin ihmeekseni viikko sitten että Erkkikin teki sen vaikka olin aiemmin saanut parit raapimiset kun ajattelemattani käänsin Erkin sylissä vatsa ylöspäin. Hukka on kyllä älykäs kisuli, Erkki selvästi peesaa Hukkaa monessa asiassa. Erkki ei osannut raapia ollenkaan raapimapuuta, sitten otti mallia Hukasta. Hukka taas ei osaa – miksi sitä nyt sanotaan – leipoa ollenkaan. Näki sitten ajan mittaan että Erkki tykkää leipomisesta niin nyt Hukkakin ikäänkuin “viran puolesta” tekee välillä muutaman leipomisliikkeen kun makoilen sohvalla.

Niin kuin huomaat olen ihan rakastunut Hukkaan! :)

***

Leikattu urospentu, noin 16 vkoa (22.8.2013), kotihoidossa Vantaalla.

29.8.2013 Hukka on tänään kastroitu ja riekkuu hoitopaikassa, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan! Ihana Hukka olisi siis pian valmis lähtemään omaan kotiin!

13.8.2013 Hukka muutti kavereineen pääkaupunkiseudulle hoitoon. Hukka odottaa vielä leikkausta, jonka jälkeen se olisikin valmis muuttamaan omaan kotiin.

7.8.2013 Hukka, Selina, Pekko ja Siru ovat tulleet Rekkujen hoitoon paljon mediahuomiota saaneesta “kissojen kauhutalosta” Kankaanpäästä heinäkuun alussa.

Hukka on komea savunvärinen kolli. Nimensä Hukka saikin värityksestään, joka tuo mieleen susihukan. Hukka tuli kotihoitopaikkaan heinäkuun alussa kolmen kaverinsa kanssa. Hukka oli toinen kahdesta hieman vanhemmasta pennusta ja varautunut ihmistä kohtaan. Pelko on kuitenkin unohtunut, kun Hukka on oppinut ja nähnyt päivittäin, että ihminen ei ole paha. Hukka on tullut hienosti toimeen myös kouluikäisten lasten kanssa. Yhdeksänvuotias poika saikin ensimmäisenä kotihoitajan perheestä Hukan kehräämään. Hukka osaa leikkiä hienosti ihmisen ja muiden kissojen kanssa. Hukka on utelias, mutta hieman varovainen luonne, ainakin toistaiseksi.

Hukka etsii kotia, jossa olisi valmiina odottamassa reipas kissakaveri.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.