Hubert

Lisätty sivulle: 2015-07-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hubert
26.7.2015 Hubert muutti omaan kotiin Helsinkiin yhdessä veljensä Herbertin kanssa.

***

Leikattu urospentu, synt. 17.4.2015. Kotihoidossa Helsingissä

15.7.2015 Herbertin ja Hubertin alun vähäinenkin ujous häviää kovaa vauhtia. Todella reippaita poikia ovat molemmat! Veljekset ovat ihastuneet rapsutuksiin ja istuivat eilen oikein tyytyväisinä kotihoitajan luona kyläilevän vieraan sylissä.

Pojilla riittää energiaa ja vauhtia niin, ettei kotihoitaja meinaa aina pysyä perässä. Hoitohuoneen ovi ja sen takana odottava jännittävä maailma talouden muine kissoineen kiinnostaa kovasti, ja ovesta kulkiessa pitääkin olla tarkka, ettei kaksi karvaista salamaa livahda ulos.

Herbert ja Hubert viihtyvät niin hyvin yhdessä, että yhteinen koti olisi niille kaikkein paras vaihtoehto. Pojat voidaan sijoittaa myös eri koteihin, mutta siinä tapauksessa kodissa tulee olla reipas kollipoika kaverina ja opastajana.

13.7.2015 Hubert ja Herbert ovat kolmikuiset kolliveljekset, jotka saapuivat eilen emonsa kanssa maatilalta Etelä-Savosta Rekkujen kotihoitopaikkaan Helsinkiin etsimään omaa loppuelämän kotiaan. Pitkä automatka sujui hyvin ja pojat käyttäytyivät mallikelpoisesti.

Tänään on sitten tutustuttu tarkemmin kissaperheen hoitohuoneeseen sekä tietysti uuteen ihmiseen, kotihoitajaan. Pojat ovat reippaita ja uteliaita, kuten kissanpennun kuuluukin. Jonkin verran kotihoitajaa vielä ujostellaan ja silityksiä väistellään, mutta hoitotoimenpiteet, kuten korvien puhdistuksen, pennut antavat tehdä pahemmin rimpuilematta.

Hubert ja Herbert leikataan ja rokotetaan ensi viikolla. Sen jälkeen ne ovat valmiita muuttamaan uuteen kotiin – yhdessä tai erikseen. Kodissa olisi joka tapauksessa hyvä olla aikuinen kissakaveri (mieluiten kolli) opastamassa pentuja kotikissan elämän saloihin. Aivan pienten lasten perheeseen ei pentuja luovuteta niiden arkuuden vuoksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.