Houdini

Lisätty sivulle: 2014-05-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Houdini
29.5.2014 Houdinin kotihoitopaikka muuttui vakituiseksi kodiksi.

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

12.5.2014 Houdini on erittäin seurallinen ja ihmisrakas nuori poikakissa, joka etsii kotia missä sille löytyy paljon aikaa ja seuraa. Houdini rakastaa olla sylissä ja on aina mukana kaikissa arjen askareissa, niin tiskatessa kuin ruokaa laittaessa. Houdini ei ole arka ja tulee luultavasti toimeen muidenkin eläinten kanssa, vaikkakin voi olla hieman dominoiva eikä siksi sovi kovin arkojen kissojen kaveriksi. Tullessaan Houdini myös puri rakkauspäissään ja metsästi esimerkiksi nilkkoja ja vaikka pureminen onkin loppunut, ei Houdinia voi suositella perheeseen, missä on pieniä lapsia. Houdini tykkää kiipeillä ja riehua, joten kirjahyllyn tavarat ja verhot saavat kyytiä. Ehdottomasti seurallisimpia kissoja, joka ahdistuu yksin olosta ja on varsinainen draamakuningas kun ei pääse suihkuun mukaan. Houdinilla on myös liikavarpaita joka on ihastuttava lisä sen persoonalliseen olemukseen. Kehräyspakkaus hurmuri painautuja, joka useiden mielestä muistuttaa enemmän koiraa kuin kissaa.

Houdini on löytökissa Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.