Hosuli (nyk. Frida)

Lisätty sivulle: 2017-03-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hosuli (nyk. Frida)
8.4.2017 Hosuli muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

3.5.2017 Ohessa vähän kuvia Sosulista ja Hosulista. Meillä on mennyt kaikki tosi hyvin! Aluksi tytöt olivat vähän arkoja, eikä ruoka maistunut kovin hyvin pariin ekaan päivään. Parin päivän jälkeen ruokaa alkoi kuitenkin mennä erittäin hyvin. Nyt jopa ujompi Hosuli tulee oma-aloitteisesti silitettäväksi & rapsuteltavaksi ja usein molemmat nukkuvat jalkojeni päällä.

Meidän nelivuotiaaseen lapseemme tytöt suhtautuvat edelleen vähän varauksellisesti. Eikä ihme, sillä hän on aika äänekäs. Mutta se on kaikille ok, eikä mielestäni mitään hätää sen suhteen ole.

Varsinkin öisin S & H ovat erittäin vilkkaita ja leikkisiä. Mutta me olemme erittäin sikeäunisia, joten antaa “teinien” riehua. Päivisin he nukkuvat aika paljon.

Molemmat ovat mahtavan taitavia kiipeilijöitä! 😻😻

***

Leikattu naaras, synt. 7/2016, kotihoidossa Helsingissä.

20.3.2017 Hosuli saapui siskonsa kera kaupunkiin kotia etsimään elettyään ensimmäiset kuukaudet maaseudulla ladossa ja sen jälkeen väliaikaiskodissa. Hosuli on nyt noin 8 kuukautta ja niin kuin arvata saattaa neiti onkin kovin leikkisä. Hosuli seurailee kovasti kodin tapahtumia ja onkin usein kiinnostuneena paikalla, kun jotain tapahtuu. Muutaman kotihoidossa vietetyn viikon jälkeen Hosulikin on alkanut lämmetä silittelylle ja rapsuttelulle, kunhan edetään kissan määräämä tahdilla. Alkuihmettelyn jälkeen siskokset ovat tottuneet kotihoitopaikan koiraan täysin ja koira saa omansa osansa tyttöjen puskemisesta ruoka-aikaan.

Hosuli ja siskonsa Sosuli etsivät yhteistä kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.