Hopsu

Lisätty sivulle: 2011-11-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hopsu
16.12.2011 HOPSU MUUTTI OMAAN KOTIIN JÄRVENPÄÄHÄN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

10.2.2012 Lisätty kuvia Hopsusta omassa kodissaan.

****

UROS, n. 4 kk (joulukuussa 2011) /Helsingissä

11.12.2011 Hopsu on ollut nyt viikon luonani kotihoidossa ja tämä pikkukolli on oikein reipas ja hurmaava kissa. Hopsu tykkää silityksistä ja palkitsee silittäjänsä kumealla kehräämisellä, joka ei ihan heti lakkaa. Hopsu on pentumaiseen tapaan myös todella leikkisä ja utelias.Hopsu on niin reipas, että pärjäisi luultavasti myös lapsiperheessä tai vaikka ainoana kissana.

7.12.2011 Hipsutin, Hopsu ja Jax tulivat Suomeen kotihoitoon. Pojat ovat oikein reippaita ja leikkisiä ja valmiita lähtemään omiin koteihinsa.

17.11.2011 Hipsutin, Hopsu, Huippu, Hiipijä ja niiden emo Hymy ovat kotihoidossa Tallinnassa. Pentujen emo Hymy on selvästi jonkun entinen kotikissa. Emo ja pennut ovat löytyneet Tulika-kadulta.

Kotihoitajan kertomaa: Ystävällinen kissapoika, joka tykkää olla sylissä.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.