Hopi

Lisätty sivulle: 2010-12-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hopi
22.1.2011 HOPI MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

9.11.2011 Hopi on ollut luonani pian vuoden ja en olisi kyllä parempaa kissaa voinut löytää! Alkuun huolta herätti Hopin ruokahaluttomuus, vasta kolmantena yönä pikkuinen uskalsi ruokakupille. Siitä lähtien Hopi onkin ollut oma villi ja hellyydenkipeä itsensä. Nykyisin on mukavaa tulla kotiin, kun Hopi on täällä vastassa ja valmiina hyppäämään lämpimään syliin rapsuteltavaksi. Yöt Hopi joko riekkuu hereillä leikkien kaikella mahdollisella irtaimistolla, jota on pöydille tai lattioille jäänyt päivän jäljiltä, tai nukkuu nätisti vieressäni kehräten.

Hopi on myös onnekseni ollut helppo kissa; mitä tahansa ruokaa olen antanut, pojalle maittaa. Sama juttu kissanhiekan kanssa, olen kokeillut monia eri merkkejä ja jokainen on kelpuutettu. Joskus jopa niinkin hyvin, että keskellä yötä pitää mennä kuopsuttamaan kopalle ihan ilman hätää :) Ensimmäiset kuukaudet Hopi arasti vieraita ihmisiä, mutta parin kissarakkaan ystävän käytyä luonamme ja rapsuteltuaan Hopin nirvanaan, sekin asia muuttui. Nykyään vieraiden käydessä Hopi on ovella vastassa ja tasan tarkkaan hyökkäämässä syliin ennen kuin kerkeää edes kunnolla istumaan!

Satu

****

UROS, noin 6kk joulukuussa 2010 / Espoossa

3.12.2010 Hopista on pienen tutustumisen jälkeen tullut mitä suloisin kissapoika. Hellyydenkipeydelle ei aina tunnu löytyvän rajoja ja usein aamulla tämä poika löytyykin sängyn jalkopäästä kehräämästä. Hieno hopeanharmaa turkki ja suloinen vaaleanpunainen nenä yhdistettynä uteliaaseen ja ystävälliseen luonteeseen on sulattanut hoitajiensa sydämet.

2.12.2010 Yhdistykselle tuli viisi kissaa joista kaksi jouduttiin lopettamaan niiden huonon kunnon ja villin luonteen takia. Kolme nuorta kollia (Hopi, Jaki ja Nuka) pääsi kuitenkin hoitopaikkaan jossa aloitettiin pentujen kesytys.

Kotihoitaja kertoo ensikuulumisia marraskuulta: Hopi, harmaatiikeri on tosi lupaava, siitä tulee oikea mussukka. Ruskeatiikeri eli Jaki on vähäsen arempi, mutta luulen et sitäkin tulee viel ihan kiva kissa. Se punanen eli Nuka on aikamoinen kiukkupussi, mut luulisi että senkin saisi kesyyntymään ajan kanssa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.