Hopeinen Kuu (nyk. Darra)

Lisätty sivulle: 2011-11-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hopeinen Kuu (nyk. Darra)
6.12.2011 HOPEINEN KUU SAI KODIN TURUSTA TOISEN KISSAN KAVERINA

****

LEIKATTU UROS

5.12.2011 Hopeinen Kuu sopisi hyvin leikkisän kissan kaveriksi, koiraperheeseen tai lapsiperheeseen lunkin luonteensa vuoksi. Arempaa kissaa Kuu ajaa takaa, joten kissakaverin on hyvä olla vähän itsevarmempi. Kuulla oli tullessaan matoja ja korvapunkkeja. Kuuta on kuitenkin ollut helppo lääkitä ja korvat on saatu helposti putsattua. Kynsien leikkaaminenkin oli pikkujuttu.

14.11.2011 Hopeinen Kuu kävi tänään eläinlääkärillä rokotuksilla ja kastroinnissa. Sille myös laitettiin mikrosiru tunnistamista varten. Eläinlääkärin arvion mukaan Kuu on syntynyt töpöhäntäisenä. Syntymäaika-arvio on 04/11 eli Kuu on tällä hetkellä noin seitsenkuinen. Kuu on hyvin helppo hoidettava sosiaalisen luonteensa vuoksi.

1.11.2011 Hopeinen Kuu on seurallinen nuori kissapoika, joka odottaa kotia Turussa sijaiskodissa. Kuu ei ole arka vieraidenkaan ihmisten kanssa, vaan juttelee mielellään, nauttii silityksistä ja puskee jalkoja. Kuuta tullaan vielä testaamaan kissojen ja koirien kanssa. Omistaja luopui Kuusta. Kuu tuli hoitopaikkaansa Porista. Kuu on vielä pienikokoinen ja pentumainen. Kuulla ei ole häntää ja tarkoitus onkin seuraavalla eläinlääkärikäynnillä kysyä, johtuuko tämä esim. manx-rodun ominaisuudesta vai mahdollisesti tapaturmasta.
Kuu luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, madotettuna ja kastroituna.

Kulukorvaus 120e.