Hopeatoffee

Lisätty sivulle: 2010-07-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hopeatoffee
22.12.2010 HOPEATOFFEE LÖYSI OMAN KODIN ESPOOSTA

****

NAARAS, noin 7kk joulukuussa 2010 / Vantaalla

18.12.2010 Hopeatoffee/Iines joutuu etsimään uutta kotia perheessä puhjenneen allergian takia

****

13.8.2010 Hopeatoffee muutti omaan kotiin Helsinkiin

****

NAARAS, noin 8vkoa (heinäkuun puolivälissä 2010)/Vantaalla

21.7.2010 Hopeatoffee siirtyi hoitoon Vantaalle jossa se totuttelee elämään isommassa laumassa kissojen ja koirien kanssa. Tämä reipas pikkutäti ei pienestä hätkähdä, vaikka toki koirille täytyykin vielä vähän sähistä.

14.7.2010 Satakunnan satoa oleva tomera tyttönen saapui reilu viikko sitten Helsinkiin kotihoitoon. Leikkisä ja aktiivinen neito osaa myös naukua suloisesti pienellä äänellä, ja omistaa vallan mainion kehruumoottorin! :)

Neitosella on hieman nuorempia kissanpentuja leikkikavereinaan hoitopaikassa, ja olisikin toivottavaa, että Hopeatoffeella olisi myös tulevassa kodissa kissaseuraa. Jos tulevassa kodissa ei ole toista kissaa ennestään, voisi Hopeatoffee varmasti mielellään ottaa kaverikseen toisen kotia etsivän pennun. Tyttö on erittäin sosiaalinen, ja on tutustunut nykyisiin leikkikavereihinsa helposti.

Kissanpennun luovutusikä on 12 viikkoa. Silloin se saa rokotukset ja tunnistemikrosirun eläinlääkärillä, jonka jälkeen se on valmis lähtemään uuteen kotiin.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.