Hopea (nyk. Eläintarhan Avalon / Usva)

Lisätty sivulle: 2007-11-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hopea (nyk. Eläintarhan Avalon / Usva)
2.2.2008 HOPEA MUUTTI OMAAN KOTIIN KAHDEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

2/2008 Meillä menee vallan hyvin. Nuori herra on ollut erittäin sopeutuvainen, rohkea, kohtelias ja hurmaava. Viikkoa enempää en kyennyt pitämään sitä erossa muista, niin kova oli hinku saada kissakavereita, vaikka sähinää, murinaa ja läpsäyksiä välillä jaettiinkin puolin ja toisin. Tottuminen hoitorutiineihin ja puupelletteihin sujui tuosta vaan, leikit aloitettiin jo saapumispäivänä ja uudet ihmiset adoptoitiin hetimiten.

Uusi nimikin ehti tässä kehkeytyä, kun ajattelimme, että pitäähän uudella tulokkaallakin olla ns. virallinen nimi, kuten muillakin täällä. Eihän sitä parane seurassa jäädä huonommaksi :) Hän on nyt sitten Eläintarhan Avalon, tuttavallisesti vain Usva. Märkä ja kylmä parvekkeella kun ei näytä poikaa häiritsevän ja eräänä sumuisena päivänä se istuskeli ulkona ja näytti melkein sulautuvan päivän harmauteen.

Vähän vielä vanhemmat kissamme hämmästelevät nuorukaisen toilailuja, mutta tulevat jo kaikki varsin hyvin toimeen. Nalli ja Usva leikkivät välillä hippaa niin että tavarat lentelevät. Painiminen talon tapaan jännittää vielä Usvaa vähän liikaa, joten silloin tulee sähistyä. Varsinkin kun Haamu alkuun antoi pari kertaa pikkuiselle kyytiä läpsimällä sitä varsin kovaa. Sänkyyn mahtuu aivan hyvin kaksi ihmistä ja kolme kissaa ja emännän vatsan päälle pienellä ähräyksellä ja änkemisellä se samaiset kolme kissaa.

En yhtään ihmettele, että kotihoitaja on kiintynyt tähän kaveriin. Se juttelee paljon, osallistuu kaikkeen ja on varsin mainio luonteeltaan. Oikein ihana uusi perheenjäsen!
-Nina

****

UROS, noin 7,5kk (tammikuussa 2008)

14.1.2008 Hopea on nyt kastroitu.
Kuulumiset Tallinnasta: “Eläilääkärissä ihmeteltiin kuinka kaunis tämä pikkukolli on- ihan kuin rotupuhdas venäjän sininen !!! Ihan totta!!!”

30.11.2007 Kissasisarukset Hopea, Hiutale ja Äijä odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Tallinnassa.

Kertomus Tallinnasta: “Pienempikoinen pitkäsäärinen pikkukolli – kaunis erittäin lyhyt turkki, pieni pää ja isot vaalean vihreät silmät- upea pakkaus! Sillä on jäntevä ja kuivempi ruuminrakenne, pienet tassut- Tuntuu että suvussa olivat rotukissat!

Luonne sillä on ystävällinen ja rakastava, iloinen ja leikkisä, sylissä viihdy mutta ei kuinka kauan- kissakaverit odottavat ja puuhamista rittää. Öisin se nukkuu emännän kainalossa tai vatsalla. Todella ihana lemmiki!

Nämä sisarukset sattuivat kotihoidoon noin 1kk ja olivatkin sairaat. Velje ei sairastunut vaikeasti ja kesti taitin suhteellisen helposti. Tänään kolli on terve ja hyväkuntoinen, ei mitään jälkeä taudista.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.