Hope

Lisätty sivulle: 2011-08-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Hope
25.2.2012 HOPE SAI KODIN TURUSTA AINOANA KISSANA

****

STERILOITU NAARAS (syntynyt 9/2010) Kotihoidossa Pirkanmaalla

15.2.2012 Ei lisää uusia kyselyitä!

13.2.2012 Hope avustaa hoitomammaansa aina aamuisin aamukahveista ja tietokone tuokiosta nauttimisessa sylissä tai vieressä kehräten ja puskien. Muutama kuva vihdoista viimein saatu tästä todisteeksi napattu ja lisätty neidin hellyydenkipeydestä kertomaan:) Hope on ketterä korkeiden kiipeilypuiden ja pöytätasoilta toisille loikkimisen parissa. Vauhtiakin piisaa ja lelut saa kovasti kyytiä aina välillä kun Hope riehakkaaksi heittäytyy.

Ihana rauhallinen likka joka osaa välillä myös ns. irrotella kunnolla. Hope on yllättävän ketterä kiipeilijä ja loikkija, siihen nähden miten hankalalta rappusten kulkeminen edelleen näyttää. Hopen pentuna murtunut takajalka taitaa olla hitusen tervettä jalkaa matalampi. Käytöksen ja leikkisyyden perusteella väittäisin ettei tämä vanha vamma kipuja aiheuta. Ehkä sitten ikääntymisen myötä voi alkaa vaivata jos joskus vanhana pääsee ylipainoa kertymään.

Hope viihtyy paljon myös omissa oloissaan ja harvemmin nukkuu kissakavereiden kanssa, useammin koirien seurasta Hopen unilta löytää. Hoitopaikan teinikissan perässä Hope kyllä sujuvasti seuraa ja opettelee kaikki uudet temput ja tihuloinnit. Hope haluisi kodin jossa olisi vähemmän eläimiä mitä hoitopaikassa, Hopen luonteelle ei sovi huomiosta kilpaileminen.

2.2.2012 Hopelle kuvia lisätty.

20.1.2012 Hopelle kuvia lisätty. Hope on todella leikkisä ja pirteä likka. Kasvanutkin on jo kovasti mutta silti on tosi sirpakka. Hopesta on kehkeytynyt melkoinen juttelijakin, neiti muistaa ruoka-ajastaan ilmoittaa ja syökin nykään miellelään kaikkea mahdollista suurella ruokahalulla. Alkuaikojen nirsoudesta ei ole tietoakaan.

31.12.2011 Hope oli esiintymässä yhdistyksen maskotti kissan muutama päivä sitten. Neiti vaan nukkua lötkötteli rintaani vastan ja kuikistele näyttyhäkistään välillä. Hyllyjen välissä kierrellessä uteliaasti nuuhki eläinkaupan hajuja. Reippasti neiti jaksoi ja vieraatkin sai silittää, Yksi pikku tyttö innostui halas ja pussasi Hopea otsalle sen ollessa sylissäni. Hope hieman jähmettyi ja tunsin miten se jännittyi sylissäni, ei taida olla lapset ihan mieluisin vaihtoehto hänen kodissa.

Hope todella viihtyy paljon sylissä, mutta kyllä se on myös hyvin itsenäinen ja omissa oloissaan viihtyväkin. Kompakti kokonaisuus jonka kodin saanti alkaa jo olla hyvin tärkeää. Hoitopaikassa saa olla kyllä, mutta oma koti olisi Hopen itsensä kannalta paras vaihtoehto. Hopen paraskaveri Lilli jo saikin kodin ja Hope häntä kovasti jäi kaipaamaan. Reippaita kisukavereita omassa kodissa saisi olla odottamassa.

16.12.2011 Hopesta on alkanut kuoriutua esiin hyvin leikkisä ja touhukas puoli. Hope tulee hienosti juttuun myös hoitopaikan teini-ikäisen kissin kanssa ja joulukuusen pallot ovatkin heidän yhteinen hittilelu. Välillä Hopenkin meno yltyy varsin riehakkaaksi vaikka perusluonteeltaan on rauhallinen ja pyyteetön otus. Hope touhuaa miellellään ympäri huushollia, mutta rappusten ylös alas kiipemäminen näyttää hieman hankalalta. Millään muulla tavalla Hopessa ei näy hänelle pentuna sattunut auto-onnettomuus. Yhden tassun anturasta puuttuu onnettomuuden seuraksena osa, mutta antura on siististi parantunut, eikä aiheuta kipua. Hurjasti reipastunut Hope olisikin jo oitis valmis lähtemään omaan kotiin.

10.12.2011 Hope sopinee myös kotiin jossa on rauhallisia koiria. Hope on löytämässä paikkansa hoitopaikan omien kissojen keskuudesta nöyrällä asenteellaan. Hopea vähän tämä muutto hoitohuoneesta muiden seuraan hieman vielä ujostuttaa, mutta yllättävän kivasti on alku lähtenyt sujumaan. Hope käy rappusten ala päässä kurkkimassa alakerran elämää, mutta viihtyy vielä enemmän rauhallisessa yläkerrassa. Hoitotätin sylissä voi alakerrassakin olla ja kehräillä, syli on Hopelle turvallinen ja tärkeä asia. + Lisätty kuva kiipeilypuussa yhdessä hoitopaikan mummu-kissan kanssa.

3.12.2011 Hopelle lisätty paljon uusia kuvia. Hope ei juuri kamerasta pidä ja kuvat eivät näin ollen tee ihanalle kaunokaisella oikeutta. Hopen turkin kaunis väritys on lähinnä oikeaa sävyä kuvassa joss Hope istuu sinisen hiekkalaatikon vieressä. Hope viihtyy sylissä kehräten vaikka muuten on vähän säikyn oloinen, eikä oma-aloitteisesti syliin tule. Mutta syliin napatessa alkaa kehräys melkeinpä heti samalla hetkellä :) Nyt Kertun saatua kodin vaikuttaa Hope reipastuneen hieman lisää ja viihtyy todella hyvin kaksin Lillin kanssa. Ihanteellisin vaihtoehto olisi, että Hope ja Lilli pääsisivät kotiin kaksistaan, mutta erikseenkin voivat lähteä kunhan kodissa on Hopelle reipas ja kiltti kissakaveri :)

19.10.2011 Hope on kovasti reipastunut ja uteliaan leikkisä tyttönen. Hopella on kaunis kanelin värinen nassu ja ihanat valkeat tassut. Maha ja häntä on pidempää karvaa, erikoinen turkki tällä neidillä :) Hopelle maistuu jo hyvin kaikki ruuat ja mielellään maistelee erilaisia uusiakin ruokalajeja, painoakin on saatu kertymään mutta hoikka neiti vielä on. Hopen kanssa yritämme uskoa ja toivoa oman kodin löytyvän pian! Lisätty uusia kuvia, mutta kuten kuvista näkyy ei Hope juurikaan kamerasta pidä!

13.9.2011 Hopen katse huokuu syvää viisautta. Hope ei turhia hötkyile vaan on rauhallinen ja tarkkailee ympäristöään hötkyilemättä. Hopea vähän jännittää uudeet asiat, mutta kaikki sujuu hyvin kun saa olla hoitotädin sylissä. Hope pitää sylissä olosta todella paljon vaikkei muuten vielä niin kovasti huomiosta välitäkkään. Hopea on kokenut elämänsä aikana paljon kaikenlaista, ja hänestä tulee varmasti oman ihmisen kanssa upea kissa. Hopen tulevassa kodissa olisi hyvä olla rauhallinen mutta reipas kissakaveri jolta Hope saa tukea ja turvaa. Hope on aivan erityinen bambi-silmä, siihen ei voi olla ihastumatta.

1.9.2011 Hope on kotihoidossa Etelä-Pirkanmaalla ja häneen voi sovitusti tulla tutustumaan. Hope on stressannut tarhalla viime ajat kovasti isoa kissa porukkaa, vaikka tuleekin hyvin toimeen toisten kissojen ja hoitokavereidensa kanssa. Stressaantuneena Hope on jättänyt tarhalla syömättä ja onkin nyt hyvin hoikassa kunnossa ja melkoisella lihotuskuurilla. Hope on muutenkin rakenteeltaan todella siro ja pieni. Hopea alkuun vähän jännitti hoitotätiin tutustuminen, mutta hyvin nopeasti se tarrasi syliin kiinni poski poskea vasten. Hope on sitkeä sissi, joka oman kotinsa ansaitsee mahdollisimman pian.

5.8.2011 Hopen tarina on melkoinen, onnekas tyttö päätyi Valgan tarhalle tammikuussa 2011 hoitoon pahoin loukkaantuneena noin 4kk ikäisenä pentuna. Hope oli kulkeutunut auton moottorin/konetilan lävitse ja maannut jonkin aikaa loukkaantuneena kylmässä talvipakkasessa. Hopen lantio ja toisen takatassun luut olivat pahoin murtuneet. Hope on kuitenkin hellällä hoivalla parantunut onnettomuudesta, Hope on suhtautunut aina hyvin kärsivällisesti kaikkiin hoitotoimenpiteisiin ja jo pienenä arkana pentuna vammoistaan huolimatta alkoi Valgan tarhan pitäjän sylissä tyytyväisyyttään kehräämään. Tämä selviytyjä on todella tulevaisuuteen uskovan nimensä Hope ansainnut. Toivottavasti Hopen tarinaa saa onnellisen lopun ja oman kodin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kats tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle.