Honey “Hunski”

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Honey
31.1.2008 HUNSKI JÄI ASUMAAN KOTIHOITOPAIKKAAN

31.1.2008 Tänään käytiin kirjoittamassa viralliset luovutuspaperit ja Hunskista tuli nyt meidän oma kissa, tai tarkemmin sanottuna Juhan kissa. Hunski taisi itse tietää tulleensa kotiin jo silloin yli kaksi vuotta sitten kun meille tuli hoitoon, mutta meillä ihmisillä kesti sen tajuaminen vähän pidempään. Tänään sitten juhlitaan tuota Hunskin kodin saantia kalkkunaherkuilla ja mahdollisesti myös pakastetuilla broilerin sydämillä:)

******

Hunski on Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen 13v kolli joka on tällä hetkellä kotihoidossa Vantaalla jonne se tuli 23.12.2005

Hoitokodissa Hunski on viettänyt aikaa myös muiden kissojen ja kissoihin tottuneiden koirien kanssa, mutta mieluiten se varmasti haluaisi olla kodin yksinvaltias joka saisi kaiken ihmisten huomion:) (tulee siis toimeen muiden eläinten kanssa kunhan muut ymmärtävät että se on joukon pomo). Hunski osaa myös välillä olla hieman omapäinen, joten ei mielellään kotiin jossa on ihan pieniä lapsia. Kaunis, tai paremminkin todella komea Honey on varsin rauhallinen ja ylväs kissa joka tykkää istua sylissä silitettävänä ja leikkiä varsinkin kissanmintulla hajustetuilla hiirillä. Hoitokodissa Honeyn oma valtakunta on tietokonehuone jossa se tykkää valvoa tietokoneen käyttöä sekä loikoilla ikkunan edessä tyynyllä katsellen ulos.

KUULUMISIA heinäkuussa 2007:
Hunski on jo kuin perheenjäsen, se on ollu meillä hoidossa 1,5 vuotta. Hunski on persoonallisella olemuksellaan valloittanut meidät ihmiset, mutta perheen karvaisemmat jäsenet eivät Hunskista juurikaan välitä. Hunski on välillä vaativa kuningas joka haluaa huomiota jos ihminen istahtaa sohvalle. Omat koirat ja kissat ovat oppineet väistämään kun valtias tallustaa vastaan, viime aikoina kaikenlaiset kärhämät eläinten välillä ovat olleen onneksihyvin vähäisiä, Hunskin valta-asemaa ei kannata karvanaamojen testailla:)

Hunski rakastaa ihmistä, se palvoo ja odottaa että sitä palvotaan. Ihanan upea, joskin välillä liiankin omapäinen kolli. Hunskin olisi hyvä olla kodissa ainoana jo pelkän ruuankin takia, nykyään se ei malta syödä omia erikoisruokiaan vaan haluaa maistella kaikkea. Lihan tuoksu saa sen suorastaan sekaisin, todellinen äijä siis.

Hunskia saa toki tulla katsomaan sovittaessa, kaikki ystäväpiirissä jotka ovat sen nähneet ovat ihastuneet, mutta valitettavasti meillä ei ole ystäviä joilla ei olisi jo eläimiä, joten Hunski odottaa yhä sitä omaa ja oikeaa ihmistä joka olisi oikea juuri hänelle.