Holly Golightly

Lisätty sivulle: 2013-11-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Holly Golightly
29.11.2013 Holly Golightly muutti siskonsa Lorelei Leen kanssa omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

26.12.2013 Tytöt ovat kotiutuneet oikein hyvin meille. Ovat aivan ihania ja reippaita kisuja. Leikkisiä kuin mitkä (lempipuuhaa muun muassa juosta portaita ylös ja alas), mutta tykkäävät myös sylittelystä ja silittelystä. Ja jaksavat olla sylissä pitkiäkin aikoja. :) Eivät myöskään arastele tai ujostele ollenkaan meitä tai ketään muitakaan. Ihan parhaat kissat saatiin. Paljon ovat muutamassa viikossa kasvaneet ja ruokahalua riittää aina vaan. :)

Lapset ovat kissoihin aivan lääpällään. Ja osaavat niiden kanssa hyvin olla ja hoitaa niitä. Holly on paljon uteliaampi kuin Lore, joka paikkaan pitäisi päästä tutustumaan. Kallen lätkäkassinkin kävi tutkimassa oikein tarkkaan!

Aika hiljaisia kissoja ovat, eivät juuri naukuile. Onkohan sitten niin, että jotkut kissat eivät vain osaa naukua vai oppivatko vasta myöhemmin? Pian Lore ja Holly saavat tutustua myös koiriin. Täällä on siis kaikki oikein hyvin.

Kuvassa kisut keräävät voimia myöhäisillan leikkejä varten! :)

***

Leikattu naaraspentu, noin 10 viikkoa, kotihoidossa Helsingissä

20.11.2013 Lorelei Lee, Sugar Kane ja Holly Golightly on supersuloinen tyttötrio. Neidit muuttavat mielellään uuteen kotiin siskon kanssa yhdessä, tai kotiin, jossa niille olisi jo kissakaveri valmiina.

Holly Golightly on kolmikon pienin. Neiti on leikkisä, mutta jaksaa pennuksi yllättävän kauankin olla sylissä siliteltävänä. Pikkuinen hurmuri!