Hohto

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hohto
12/2005 HOHTO LÖYSI OMAN KOTINSA KOTIHOITOPAIKASTAAN JOENSUUSTA

****

UROS, noin 6kk

Hohto on noin 6kk ikäinen kadulta löytynyt kaunis urospentu, kotihoidossa Suomessa. Sosiaalinen, lapsiin tottunut kissa.

Tullessaan uuteen kotiin Hohto oli todella arka ja uuteen kotiin tutustuminen vei aikaa. Ymmärrettävästikkin kun poika teki yksin matkan tallinnasta helsinkiin ja siitä joensuuhun kerralla. Hohto antoi kyllä heti rapsuttaa ja nukkui sylissä, alkuviikot kaipasi todella paljon hellyyttä ja rapsutuksia ja tutustui hienosti myös kodin toisiin kissoihin. Liekkö kisua potkittu, mutta jalkoja pelkää edelleen, uskaltaa tarkastella ihmisiä korkeammalta mutta kauhistuu jos joku kävelee ohi ja juoksee heti piiloon. Myös äkkiliikkeet pelottaa Hohtoa vieläkin vaikka muuten tosi reipas poika onkin. :)

Ensimmäiset kuukaudet oli pojun maha sekaisin ja kerettiin jo eläinlääkärissäkin käydä keskustelemassa mahdollisesti väärästä ruokavaliosta, mutta näyttää onneksi tämäkin vaiva kadonneen itsestään. Kastraatiokin sujui ongelmitta. Tullessaan Hohtolla oli tyngät viiksikarvat, eikä pessyt itseään lainkaan, mutta nyt on kasvaneet upeat viikset takaisin ja ymmärtää jo pestäkkin itsensä. :) Kaikenkaikkiaan kaikki sujui hienosti, ovat nytten ylimmät ystävykset perheen toisen poikakissan kanssa. Kiitos vielä siitä kun sain ihanan uuden perheenjäsenen. -Asta

****

KUULUMISIA OMASTA KODISTA Joensuusta 10.12.2006

Hohto on ollut noin vuoden uudessa kodissa ja ajattelin taas kertoa
kuulumisia muutaman valokuvan kera.

Hohto on reipastunut edelleen eikä säiky enää niin paljoa vieraitakaan
ihmisiä. Syli on lempipaikka ja kehräysääni luja ja mahtava. :)
Perheen toinen poikakissa on paras ystävä jonka kanssa juostaan joka ilta ja
aamu matot rullalle. Ulkona ollaan käyty valjaissa, mutta siellä pelottaa niin paljon, että pitänee uskoa että Hohto on mieluummin ihan sisäkissa. Varmaankin huonoja kokemuksia ulkona olemisesta, siispä kotisohva on turvallisempi.
Herkkä masu vaivaa edelleen ajoittain, mutta oikealla ruokavaliolla se pysyy
kunnossa. Tänävuonna löytyi Hohton kaulasta patti, joka onneksi osottautui vain
sylkirauhasen tulehdukseksi ja hoitui antibiooteilla. Kaikenkaikkiaan kaikki on hyvin ja koti ei tuntuisi kodilta ilman Hohtoa. Liitän vielä muutaman uusimman kuvalinkin mukaan.

Toivottavasti linkit toimivat ja hyvää joulua koko rekku rescuen väelle!

terveisin Asta & Hohto