Hiutale

Lisätty sivulle: 2007-11-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Hiutale
6.1.2008 HIUTALE MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

LEIKATTU NAARAS, noin 6,5kk (joulukuussa 2007)

19.12.2007 Hiutale on steriloitu.

30.11.2007 Kissasisarukset Hopea, Hiutale ja Äijä odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Tallinnassa.

Kertomus Tallinnasta: “Pienempikoinen kilpparityttö – kaunis erittäin lyhyt turkki, pieni pyöreä pää ja isot vaalean vihreät silmät- todellinen kaunotar! Sillä on siro ruuminrakenne, pienet tassut, pehmeä kävelytapa- Tuntuu että suvussa olivat rotukissat!

Luonne sillä on ystävällinen ja rakastava, iloinen, vallaton ja leikkisä, sylissä viihdy mutta ei kuinka kauan- kissakaverit odottavat ja puuhamista rittää. Öisin se nukkuu emännän kainalossa tai posken vieressä. Todella ihana lemmiki!

Nämä sisarukset sattuivat kotihoidoon noin 1kk ja olivatkin sairaat. Sisko sairastui vaikeasti, vaivallinen yskä ja nuha, suussa olivat haavat- se ei jaksanut syödä eikä juoda ja 2 viikkoa se ruokottiin pullosta. Kuin olo helpotti se alkoi heti itse syödä-se läähätti ja oli tukehtumaisillaan, vapisi ja melkein lesi kupin edessä mutta söi ja söi. Tämä pikkutyttönen on taistelija- se voitti oman elämänsä takaisin! Tänään se on terve ja hyväkuntoinen, ei mitään jälkeä taudista.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.