Hipsutin (nyk. Onni)

Lisätty sivulle: 2011-11-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hipsutin (nyk. Onni)
12.12.2011 Hipsutin muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia kodista:

5.6.2015 Kuvaterveisiä Onnilta!

4.1.2015 Onni on erittäin harvinainen ja kiltti kissa. Nyt vain hänen kumppaninsa 12 vuotias Bobo piti nukuttaa, kun sen munuaiset pettivät. Onni viihtyy kyllä yksin myös hyvin. Katson jos voin lähettää kuvia hänestä. Niin ja vielä se, että Onni osaa avata itse myös oven, joten aika viisas kissa se on. Hyvää uutta vuotta

23.9.2012 Hei, Onnen kanssa on mennyt hyvin. Se on erittäin seurallinen ja kiltti kissa. Siitä on ollut apua ja iloa monelle. Lisäksi se on aika viisas ja osaa avata myös ovia eli ihan oikeita ovia hyppäämällä oven kahvan päälle. Voi siis sanoa, että se ei ainoastaan avaa sydänten ovia vaan myös kaikenlaisia ovia :)

***

Urospentu, noin 4 kk (joulukuussa 2011), kotihoidossa Helsingissä

11.12.2011 Hipsutin on ollut nyt viikon verran luonani kotihoidossa ja poika on paljastunut varsin ihanaksi persoonaksi, joka hurmaa kaikki iloisuudellaan. Hipsutin on kova kehräämään, ja kun kehräys alkaa se jatkuu, jatkuu ja jatkuu. Hipsutin on pentumaiseen tyyliin utelias ja leikkisä ja hurmurin turkki on silkkisen pehmeä. Hipsutin tulee hienosti toimeen muiden hoitokissojen kanssa, mutta tämä reipas kolli pärjäisi luultavasti myös ainoana kissana tai lapsiperheessä.

7.12.2011 Hipsutin, Hopsu ja Jax tulivat Suomeen kotihoitoon. Pojat ovat oikein reippaita ja leikkisiä ja valmiita lähtemään omiin koteihinsa.

17.11.2011 Hipsutin, Hopsu, Huippu, Hiipijä ja niiden emo Hymy ovat kotihoidossa Tallinnassa. Pentujen emo Hymy on selvästi jonkun entinen kotikissa. Emo ja pennut ovat löytyneet Tulika-kadulta.

Kotihoitajan kertomaa: Super ystävällinen kissapoika, on aina vieressä ja pyrkii väkisin syliin.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.