Hipsu-Nipsu

Lisätty sivulle: 2016-09-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hipsu-Nipsu
16.10.2016 Hipsu-Nipsu muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kollin kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, synt. 6/2016.

3.9.2016 Sisarukset Hipsu-Nipsu, Hippi Hipsuvarvas ja Mini-Hiisi saapuivat Rekkujen kotihoitopaikkaan parisen viikkoa sitten ja ovat nyt valmiita aloittamaan ikioman kodin etsinnän.

Hipsu-Nipsu on leikkisä ja utelias poika. Pentu rakastaa hippaleikkejä ja on aina se, joka jahtaa muita ja haluaa voittaa painimatsit. Myös hiirilelut ovat kivoja. Syliin tuleminen vielä välillä jännittää, mutta kyllä poika osaa myös sylittelystä nauttia ja kehrätä. Kaikki leikkikaverit kiinnostavat Hipsu-Nipsua ja se tarvitsee ehdottomasti aktiivisen kissakaverin. Maukumalla poika pyytää huomiota tai leikkiseuraa.

Hipsu-Nipsu etsii kotia, missä sille olisi kaveriksi reipas ja aktiivinen kollikissa. Aivan pienten lasten perheeseen pentu ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.