Hippi

08/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Varattu

Hippi on vielä vähän arka ja itsenäinen viime kesän pentu, joka valloittaa leikkisyydellään.

 

7.5.2020 Hippi sisaruksineen on vaihtanut sijaiskotia, jotta pääsee nyt taas jatkamaan kodin etsintää.

Hippi on sopeutunut uuteen sijaiskotiin nopeasti, mutta arastelee vielä ihmistä aika lailla. Hippi tarvitsee siis kissakokeneen ja rauhallisen kodin sekä kaverikseen joko toisen sisaruksistaan tai sitten reippaan ja kiltin tyttökissan.

17.3.2020

Hipin kodinetsintä joutuu tauolle koronatilanteen takia.

9.3.2020

Camu, Hippi ja Papu ovat pentukolmikko, jotka ovat emonsa kanssa loukutettu ulkoa. Pennut ovat kulkeneet pitkän matkan puolivilleistä ja aroista pennuista tilanteeseen, jossa nyt etsivät loppuelämän turvallista kotia.

Hippi on pennuista uteliain ja ensimmäisenä paikalla, kun jotain mielenkiintoista tapahtuu. Silityksiin se ei ole vielä lämmennyt, joten tätä pitäisi harjoitella vielä uudessakin kodissa. Hippi onkin varsinainen itsenäinen oman tiensä kulkija, joka mielellään hakeutuu välillä omaan rauhaansa.

Leikkisä tämä typykkä kuitenkin on, ja leikin kautta siihen on helpointa tehdä tuttavuutta! Leikin lomassa Hippiä onkin helpoin vähän silitelläkin. Hippi osaa kuitenkin myös viihdyttää itseään ja sisaruksiaan tarpeen mukaan. Jos Hippi haluaa kertoa ihmiselle, että neitokaista pitäisi nyt viihdyttää, se tulee tassulla ihmistään hellästi naputtelemaan. Kaikkein parhaita Hipin mielestä ovat kiiltävät ja rapisevat lelut.

Hippi etsii rauhallista ja kissakokenutta aikuiskotia, missä sille on kaveriksi kiltti tyttökissa, joka osaa antaa sille tarvittaessa tilaa. Hippi voidaan luovuttaa myös kotiin yhdessä siskonsa Camun kanssa.