Hippi

08/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

19.5.2020 Hippi pääsi yhteiseen kotiin siskonsa Camun kanssa. 

25.5.2020 kuulumisia kodista:

Tytöt ovat olleet meillä nyt lähes viikon ja kotiutuminen on sujunut hyvin.
Kun tytöt saapuivat meille ne ryntäsivät heti ensimmäisenä saunaan piiloon. Kuitenkin jo pari tuntia saunassa piilottelun jälkeen uskaltautuivat Hipin johdolla tutkimaan uutta kotiaan hetkeksi, jonka jälkeen menivät takaisin saunaan piiloon.
Alkuun Hipillä oli vaikeuksia ruokailun kanssa, kun ei syönyt märkäruokaa ollenkaan ensimmäiseen kahteen päivään, mutta kun sekoitettiin pateeta raakalihapullien joukkoon alkoi Hipillekin ruoka maistua ihan normaalisti.
Alkuun tytöt arastelivat meitä tosi paljon, mutta Camu on nyt alkanut tulemaan puskemaan kehräten jalkoihin ja antaa rapsuttaakin pieniä hetkiä. Hippi uskaltaa ottaa raksuja kädestä ja on pari kertaa antanut ohimennen silittää. Sohvalle Hippi uskaltaa tulla jo viereen istumaan.
On ihanaa seurata ja huomata kuinka nää kaksi rohkaistuu vain päivä päivältä enemmän. Myös paljon menoa tytöt ovat tähän kotiin tuoneet.

 

***

 

Hippi on vielä vähän arka ja itsenäinen viime kesän pentu, joka valloittaa leikkisyydellään.

 

7.5.2020 Hippi sisaruksineen on vaihtanut sijaiskotia, jotta pääsee nyt taas jatkamaan kodin etsintää.

Hippi on sopeutunut uuteen sijaiskotiin nopeasti, mutta arastelee vielä ihmistä aika lailla. Hippi tarvitsee siis kissakokeneen ja rauhallisen kodin sekä kaverikseen joko toisen sisaruksistaan tai sitten reippaan ja kiltin tyttökissan.

17.3.2020

Hipin kodinetsintä joutuu tauolle koronatilanteen takia.

9.3.2020

Camu, Hippi ja Papu ovat pentukolmikko, jotka ovat emonsa kanssa loukutettu ulkoa. Pennut ovat kulkeneet pitkän matkan puolivilleistä ja aroista pennuista tilanteeseen, jossa nyt etsivät loppuelämän turvallista kotia.

Hippi on pennuista uteliain ja ensimmäisenä paikalla, kun jotain mielenkiintoista tapahtuu. Silityksiin se ei ole vielä lämmennyt, joten tätä pitäisi harjoitella vielä uudessakin kodissa. Hippi onkin varsinainen itsenäinen oman tiensä kulkija, joka mielellään hakeutuu välillä omaan rauhaansa.

Leikkisä tämä typykkä kuitenkin on, ja leikin kautta siihen on helpointa tehdä tuttavuutta! Leikin lomassa Hippiä onkin helpoin vähän silitelläkin. Hippi osaa kuitenkin myös viihdyttää itseään ja sisaruksiaan tarpeen mukaan. Jos Hippi haluaa kertoa ihmiselle, että neitokaista pitäisi nyt viihdyttää, se tulee tassulla ihmistään hellästi naputtelemaan. Kaikkein parhaita Hipin mielestä ovat kiiltävät ja rapisevat lelut.

Hippi etsii rauhallista ja kissakokenutta aikuiskotia, missä sille on kaveriksi kiltti tyttökissa, joka osaa antaa sille tarvittaessa tilaa. Hippi voidaan luovuttaa myös kotiin yhdessä siskonsa Camun kanssa.