Hippi Hipsuvarvas

Lisätty sivulle: 2016-09-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hippi Hipsuvarvas
19.4.2016 Hippi-Hipsuvarvas muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen tyttökissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.10.2016 Hippi on nyt sulostuttanut meidän elämää reilun viikon ajan ja kaikki on mennyt todella hyvin. Hippi ja meidän vanhempi kissa Naksu tulevat oikein hyvin keskenään toimeen. Ensimmäisinä kahtena päivänä hiukan ihmeteltiin, lähinnä Naksun puolelta, mutta nopeasti uteliaisuus vei voiton. Kotona kissat vetävät keskenään rallia ja leikitään. Nukutaankin jo samalla sohvalla, mutta ei vielä ihan kylki kyljessä. Kaverukset ovat selkeästi jo kiintyneet toisiinsa, koska ovat toistensa kanssa jatkuvasti samassa huoneessa ja jos toinen lähtee johonkin, seuraa toinen varmasti perässä. Vanhempi kissa saa kuitenkin myös omaa aikaa kun vien häntä ulos.

Hippi söisi koko ajan ja mitä vaan. Eniten hänelle maistuu Royal Canin kitten-märkäruoka ja lisäksi olen antanut raakaa naudan jauhelihaa, joita hän saa pari kertaa päivässä. Muuten meillä on nappuloita tarjolla. Juo vettä ja käy hienosto laatikolla. Sterilaation haava on umpeutunut tosi nätisti, eikä ole missään vaiheessa aristanut sitä. Eli kaikki on meillä oikein hyvin!

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2016.

3.9.2016 Sisarukset Hippi Hipsuvarvas, Hipsu-Nipsu ja Mini-Hiisi saapuivat Rekkujen kotihoitopaikkaan parisen viikkoa sitten ja ovat nyt valmiita aloittamaan ikioman kodin etsinnän.

Hippi Hipsuvarvas on kiltti tyttö, joka on muuttunut paljon rohkeammaksi kuin mitä oli tullessaan. Hippi tykkää rapsutuksista ja kehrää usein hoitajan sylissä. Se rakastaa leikkiä hippaa ja painia veljensä ja sisarensa kanssa. Neidin lempipuuhaa on jahdata veljen häntää, ja oman hännän jahtaaminen on myös kivaa.

Hippi-Hipsuvarvas on utelias ja rohkea pentu, joka etsii kotia toisen reippaan ja sosiaalisen tyttökissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.