Hinode

3-4 vuotta (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

6.12. Hilla muutti omaan kotiin.

25.11.2020

Hilla on herättänyt runsaasti kiinnostusta, emmekä vastaanota siitä enää kyselyitä.

24.11.2020

Tullessaan sijaiskotiin Hilla oli arka ja todennäköisesti kärsi erilaisista kivuista. Hilla tuli Rekuille kissapopulaatiosta, jossa tämä oli ehtinyt pyöräyttää ainakin yhdet pennut maailmaan. Aluksi tyttö asuikin samassa asunnossa pentuineen sekä toisen pentueen ja näiden emon kanssa, mutta se jouduttiin sijoittamaan uudelleen stressin vuoksi. Alku nykyisessäkään sijaiskodissa ei ollut ruusuinen. Ensin päivät menivät pesukoneen takana ja ainoat merkit kissakodista olivat yön aikana tyhjentyneet ruokakupit ja pölyiset tassunjäljet pöytätasolla.

Pikkuhiljaa, kun Hilla pääsi asianmukaiseen hoitoon sekä eläinlääkäriin, alkoi huima edistyminen. Kissaan pystyi saamaan paremmin kontaktia ja sitä pääsi silittelemään. Pian se antoi ottaa jopa syliin, ja ei mennyt kauaakaan, kun Hilla oli jo kuin kotonaan. Hillasta on kuoriutunut silittelystä ja rapsuttelusta nauttiva pallero. Neiti osaa olla todella huomionkipeä ja saattaa joskus tulla hakemaan rakkautta aamuyöllä kömpimällä viereen ja vaatimalla rapsutuksia. Hillaa on helppo käsitellä ja se viihtyy sylissä. Hilla nauttii myös leikkimisestä ja pitää suloisia röhkimisääniä saalistaessaan narun päässä killuvaa syöttiä. Kuitenkin välillä neiti saattaa edelleen säikähtäessään sähähtää, mutta toipuminen pelottavista jutuista tapahtuu nopeasti.

Ruoka nousee Hillan arvoasteikolla korkeimmalle hellyyden ja leikin ylitse. Hillaa onkin helppo motivoida herkuilla, vaikka kärsivällisyyttä ei vielä oikein riitäkään. Hänellä on myös huono tapa kerjätä ja syödä myös ihmisten ruoat, jos ne ovat jääneet vahtimatta samaan tilaan tämän kanssa.

Hilla on täydellinen kumppani ihmiselle, joka kaipaa seurallista kissakaveria, mutta jolta löytyy myös kärsivällisyyttä kissan tempauksille ja rajojen laittamiselle. Hilla asuu tällä hetkellä ainoana kissana, mutta se tulee todennäköisesti toimeen myös toisen kissan kanssa. Sen sijaan lapsiperheisiin se ei sovellu.