Hindu

Lisätty sivulle: 2013-10-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hindu
11/2013 Hindu ja Nirvana saivat yhteisen kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

2/2014 Lisätty veljeksille kuva omasta kodista.

***

Urospentu, noin 3kk (lokakuun lopussa 2013), kotihoidossa Turussa

20.10.2013 Hindu on alustavasti varattu.

15.10.2013 Hindu on suomalainen, talon pihapiiriin syntynyt ulkokissan pentu, joka loukutettiin pois luonnosta kylmenevien ilmojen tieltä. Hindu saatiin loukkuun vasta viikko muiden pentujen jälkeen ja aika ilman veljessarjaa oli pienelle pojalle raskas ja sen kuultiinkin miukuvan useaan otteeseen. Kiinnisaataessa poika oli täysin käsiteltävissä ja pikkuinen poika nautti kovasti leuanalusrapsutuksista vaikka vähän jännittikin. Miukuminen myös loppui välittömästi, kun pahnanpohjimmainenkin sai liittyä pentujoukkoon. Hindu on tällä hetkellä veljessarjan pienin, mutta ruoka maittaa. Erityiskivaa on painiminen. Hindu tottuu hoitokodissa myös ystävälliseen kääpiövillakoiraan.

Hindulle paras koti olisi kissakaverillinen koti, kenties yhteinen velipojan kanssa, ettei sen enää tarvitse jäädä yksin. Samaan veljessarjaan kuuluvat Buddha, Nirvana ja Dalai Lama. Hindu on menossa varhaiskastraatioon ja se on valmis matkaamaan uuteen kotiin aikaisintaan 1.11. Mainioon kissapersoonaan saa mieluusti tulla tutustumaan ennen kodintarjoamispäätöksen tekemistä hoitokotiin Turkuun.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

Loukusta uuteen kotiin –projekti mahdollistaa apua usealle. Projektista voit lukea enemmän: Loukusta uuteen kotiin

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.