Hime

2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.8.2022 Hime muutti omaan kotiin.

***

Kaunis Hime on ihmisläheinen ja hellyydenkipeä neito, joka nauttii ihmisen vieressä nukkumisesta ja turkkinsa hoitamisesta.

22.7.2022

Hime on noin vuoden vanha nuori tyttökissa, joka rakastaa ihmisten seuraa ja nukkuukin sijaiskodissa joka yö kotihoitajan vieressä sängyssä. Hän antaa myös hoitaa kaunista turkkiaan nätisti. Vain raapimispuiden käyttöä hän ei ole vielä oppinut, joten uudessa kodissa tulee varautua huonekalujen kynsimiseen sekä kynsien huoltoon, kunnes myös raapimispuun tarkoitus on valjennut hänelle. Esimerkiksi pöydän jalkaan kiinnitettävä raapimislelu on kuitenkin kelvannut hänelle. Hime pitää kovin myös sulkalelujen kanssa leikkimisestä.

Ruuan suhteen Hime on prinsessamaisen nirso, ja söisi mielellään vain kuivaruokaa. Sijaiskodissa ollaan jo harjoiteltu märkäruokien sekä raakaruuan syömistä. Herkuille persona hän syö myös suun kautta annettavat lääkkeet helposti.

Hime saapui sijaiskotiin yhdessä oletetun veljensä Toran kanssa, mutta kissojen erilaisten luonteiden vuoksi he etsivät kotia erikseen. Sijaiskodissa Hime on tullut toimeen rauhallisen koiran kanssa ja saattaisi pitää myös toisen kiltin tyttökissan seurasta. Hime säikkyy jonkin verran äkkinäisiä liikkeitä ja kovia ääniä, joten hän ei sovellu kotiin, jossa on kovin leikkisä koira. Hän voisi muuttaa lapsiperheeseen, jossa lapset tietävät jo, miten kissojen kanssa käyttäydytään.