Hime

2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.8.2022 Hime muutti omaan kotiin.

***

Kaunis Hime on ihmisläheinen ja hellyydenkipeä neito, joka nauttii ihmisen vieressä nukkumisesta ja turkkinsa hoitamisesta.

22.7.2022

Hime on noin vuoden vanha nuori tyttökissa, joka rakastaa ihmisten seuraa ja nukkuukin sijaiskodissa joka yö kotihoitajan vieressä sängyssä. Hän antaa myös hoitaa kaunista turkkiaan nätisti. Vain raapimispuiden käyttöä hän ei ole vielä oppinut, joten uudessa kodissa tulee varautua huonekalujen kynsimiseen sekä kynsien huoltoon, kunnes myös raapimispuun tarkoitus on valjennut hänelle. Esimerkiksi pöydän jalkaan kiinnitettävä raapimislelu on kuitenkin kelvannut hänelle. Hime pitää kovin myös sulkalelujen kanssa leikkimisestä.

Ruuan suhteen Hime on prinsessamaisen nirso, ja söisi mielellään vain kuivaruokaa. Sijaiskodissa ollaan jo harjoiteltu märkäruokien sekä raakaruuan syömistä. Herkuille persona hän syö myös suun kautta annettavat lääkkeet helposti.

Hime saapui sijaiskotiin yhdessä oletetun veljensä Toran kanssa, mutta kissojen erilaisten luonteiden vuoksi he etsivät kotia erikseen. Sijaiskodissa Hime on tullut toimeen rauhallisen koiran kanssa ja saattaisi pitää myös toisen kiltin tyttökissan seurasta. Hime säikkyy jonkin verran äkkinäisiä liikkeitä ja kovia ääniä, joten hän ei sovellu kotiin, jossa on kovin leikkisä koira. Hän voisi muuttaa lapsiperheeseen, jossa lapset tietävät jo, miten kissojen kanssa käyttäydytään.

Summary in English

8.8.2022 Hime moved to her own home.

***

Beautiful Hime is friendly and cuddly young girl, who enjoys sleeping next to humans. She enjoys when her fur is being brushed, but doesn’t know yet how to use scratching posts properly. Her new home should prepare that she might scratch furnitures before she learns the idea of climbing trees.

Hime is a picky eater, who prefers mostly dry food. In the foster home she has been learning to eat also wet and raw food. She loves also treats, and eats medicine with them easily.

Hime arrived to foster home with her assumed brother Tora, but they seek homes separately because they have different kinds of personalities. Hime comes along well with a peaceful dog and might also enjoy a company of another kind female cat. Loud voices and sudden movements startle her easily, but she could move into a home where children already know how to treat cats.