Hilpertti (nyk. Vilperi)

Lisätty sivulle: 2015-10-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hilpertti (nyk. Vilperi)
25.10.2015 Hilpertti sai kodin Helsingissä toisen kollikissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.1.2017 Kuvaterveisiä Vilperiltä kavereidensa Kasperin ja Elmerin kera!

18.11.2015 Vilperi on ollut meillä nyt noin kolme viikkoa ja poika on kotiutunut todella hyvin. Elmeri on ottanut sen hyvin vastaan ja pitää Vilperistä huolta. On kova pesemään ja puunaamaan Vilperiä. Vaikeaahan se on itse pään päältä saada pestyksi kunnolla. Elmeri on alkanut kovasti leikkimään kun Vilperi tuli taloon, välillä tuntuu että meno lähtee käsistä. Matot on rullalla ja pöytäliinat lattialla. Kerran ne kaatoivat kynsimispuunkin. Vilperi ei aina ymmärrä, että Elmeri on seniori ja sen on hiukan vaikea juosta kovaa nivelrikkonsa vuoksi. Mutta ei Elmeri anna sen haitata menoa. Vilperi on leikkisä, eloisa ja tykkää kovasti painia Elmerin kanssa. Välillä tuntuu ,että Elmeri on aivan pyörällä päästään Vilperin kovaa menoa.

Vilperiltä on karsiutunut pois ujous kokonaan. Se tykkää nukkua edelleen meidän välissä sängyssä, mutta aamuyöllä menee omaan “pesäänsä” ja klo 05 aamulla tulee herättämään minut töihin, jolloin se tietää saavansa aamupalaa. Tuleva joulu onkin Vilperille sen ensimmäinen ja katsotaan mitä se tulee pitämään kuusesta. Taitaa pallot saavan kyytiä.

***

Leikattu urospentu, synt. 7/2015.

13.10.2015 Hilpertti on suloinen pieni kollipoika, joka on jo voittanut enimmän arkuuden ja puskee innokkaasti kotihoitajan kättä ja kehrää kovasti. Hilpertti on yleensä sisaruksista ensimmäinen, joka rohkenee tulla tervehtimään huoneeseen saapuvaa hoitajaa.

Hilpertti etsii rauhallista aikuiskotia, missä on kiva kollikissa kaveriksi.

Sisarukset Helmeri, Helvikki, Hiisku ja Hilpertti ovat kotoisin Joroisista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.
KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön tarvittaessa, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.