Hilma Puks

Lisätty sivulle: 2011-12-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hilma Puks
3.2.2012 Hilma Puks sai kodin Korpilammelta

***

Kuulumisia kodista:

3/2013 Hyvää kuuluu. Hilmalla on jo pari kissaystävää. Hilma on juuri niin meidän kissa kuin olla voi. Syliin tulee harvoin, silloin kun on hiljaista ja itse haluaa.

26.2.2012 Hyvin menee. Alussa oli tosi arka, mutta nyt päivä päivältä rohkeampi. Hauska ja leikkisä kissa. Ensimmäiset pari päivää oli varmaan ikävä teille kun istui ikkunalla ja naukui ulvomalla. Oli aika hassun kuuloista. Nyt kyllä nukkuu yöt rauhallisesti.

****

LEIKATTU NAARAS, kotihoidossa Turussa

Hilma Puks (aikuinen nuorehko naaras) odottaa kotia Turussa.

12.1.2012 Hilma Puks kävi alkuviikosta sterilisoinnissa ja saamassa sirutuksen ja rokotuksen ja suloinen tyttö onkin nyt kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin. Hilma on oma ihana harmiton itsensä, joka tykkää leikkiä hakemalla palloa ihmiselle sekä eilen uskaltautui ensimmäistä kertaa makoilemaan tutun ihmisen vatsan päällä.

28.12.2011 Hilma Puks on loukutettu eräästä navetasta Satakunnasta. Vaikka Hilma Puks ei ole koskaan varsinaisesti elänyt sisäkissana, se pääsi rauhallisen luonteensa ansiosta yhdistyksen hoitokotiin opettelemaan sisäkissan elämää.

Ensimmäiset viikot Hilma Puks vietti omassa tilassaan, jossa tyttöä käytiin totuttamassa silitykseen. Hilma Puks totesikin muutaman päivän jälkeen, että silitykset ovat mukava juttu ja alkoi kehräämään ja meni maahan pyörimään. Puks nimi tuleekin siitä, että Hilma tykkää puskea kättä kun sille sanoo Puks.

Hilma Puks on kuitenkin hitusen arka, mikä ilmenee siten että se väistää esimerkiksi lapsia ja tulee luokse, kun sitä huvittaa. Vierastaa myös aluksi vieraampia ihmisiä. Hilma Puks tykkää kuitenkin elellä ihmis-, kissa- ja koiralaumassa, johon se sopeutui todella hyvin. Luonteeltaan Hilma on rauhallinen, tyttö ei turhaan hötkyile ja se tykkää leikkiä leluilla kovasti ihmisen kanssa.

Hilma ei ole iältään kovin vanha, ehkäpä noin vuoden ja se omaa kauniin pidempikarvaisen silkkisen turkin. Hilmaa Puksiin voi tulla tutustumaan hoitokotiin Turkuun.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.