Hilma

Lisätty sivulle: 2009-12-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Hilma
5.3.2010 HILMA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

30.6.2010 Hilma kotiutui nopeasti ja vaivattomasti uuteen kotiinsa ja ystävystyi nelivuotiaan tsekkiläisneiti Naahlan kanssa muutamassa viikossa. Nyt kissat ovat parhaita kavereita; nukkuvat vierekkäin, syövät ja leikkivät yhdessä. Hilmasta on kasvanut jämerä ja sopivan itsepäinen murrosikäinen, joka vaatii huimasti huomiota sekä kuolaa kehrätessään! Liitteenä pari valokuvaa. Hyvää kesän jatkoa!

Terveisin, Heli

****

NAARAS, noin 2,5kk /joulukuussa 2009

14.12.2009 Sisarukset Hilma, Helmeri, Hilinä ja Heppu on löydetty hylätyn mielisairaan alueelta, emo oli synnyttänyt ne vanhaan laboratoriohuoneeseen. Ne ovat alueella jo pitkään asuneen hännättömän emokissan pentuja, sillä on ollut monta pentuetta joista suurin osa on kyllä saatu talteen ja omiin kohteihin, mutta tähän asti emo on itse ollut liian ovela. Nyt emokin on saatu kiinni ja se steriloidaan, joten yksi aktiivinen “pentutehtailija” saadaan näin pysäytettyä.

Hilma: Pikkuinen valkoinen kissatyttö, hiljainen ja hellä, ei pelkää koiraa.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.