Hillo (nyk. Rölli)

Lisätty sivulle: 2007-04-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hillo (nyk. Rölli )
27.5.2007 HILLO MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

25.10.2008 Terve, Puolitoista vuotta sitten meille tuli maailman suloisin poikakisuvauva Tallinnasta. Pojun nimi oli Hillo, ja me kastoimme hänet uudelleen Rölliksi. Rölli eli Hillo tuli veikan kanssa samalla lautalla Suomeen, veikka jäi pääkaupunkiseudulle ja Rölli tuli tänne meille Tampereelle. Ennen kuin Rölli oli ehtinyt tulla uuteen kotiin, niin eläinlääkäri pelotteli meitä, silloin jo yhden kisutytön onnellisia vanhempia, taudeista joita uusi kissa voisi tuoda tullessaan. Siitä pelästyneinä kerran jo peruimme Röllin tulon, mutta onneksi ihanat rekkurescuelaiset puhuivat meille järkeä ja ymmärsimme, että lääkärin höpinät olivat aivan tuulesta temmattuja. Tästä haluaisin antaa erityiskiitoksen, koska olisi ollut aivan kamalaa, jos olisimme päättäneet perua Röllin tulon. Rekkulaiset tekevät hyvää työtä, jota tahdomme tukea, ja ko. eläinlääkäriasema lähti heti vaihtoon.

Rölli sulatti meidän sydämet välittömästi tullessaan, ja heti ekasta päivästä asti hän on ollut reipas ja utelias, ihana sydänkäpysemme. Röllin isosisko, eli vanhempi kissamme Snappi, piti Röllille jöötä tämän ollessa pienenpieni, mutta nykyään se on jo vähän niin päin että Rölli kurmuuttaa Snappia :) Snappi on rauhallinen, tarkkaavainen ja hieman varautunut kissa,joka ei ihan heti lämpene kaikille ihmispalvelijoille, mutta sitten tutustuessaan ja hellyyttä halutessaan kehrää ja kiehnää meissä ihmisissä ihan onnessaan. Rölli taas on ihan superhuomionkipeä, seuraa meitä kotona joka paikkaan ja muistaa heti äänekkäästi ilmoittaa, jos ruoka ei ole katettu ajallaan kuppiin. Rölli on vieläkin tosi utelias ja energinen pakkaus, jolla on kaikenlaisia ihania
omia pikku tapojaan ja tottumuksiaan.

Rölli eli Röpö on harmittavasti syystä tai toisesta sairastanut viime aikoina ja hänellä epäillään nyt pölyallergiaa. Olimme tosi huolestuneita kun poika alkoi köhiä ja aivastella, ja kiikutimme siltä istumalta kisun lääkäriin. Nyt olemme lääkärintutkimuksissa käyneet jo parikin kertaa, ja ollaan tutkittu kaikki mahdollinen. Koska viruksia tai tulehduksia ei löytynyt, eikä
röntgen-kuvien perusteella mitään vakavaa, niin tulosten perusteella alamme nyt hoitaa Röllin oireita allergiana, eli tehostamme siivousta, poistamme kotoa ylimääräiset pölyä keräävät tekstiilit ja muut tavarat, koitamme löytää sopivamman hiekan yms. Hiekkalaatikot modifioitiin jo heti kun allergiaa alettiin epäillä, eli umpivessoista poistettiin katot ja toiseen vessaan vaihdettiin puupellettejä, josko suostuisivat sinne pissimään.

Nyt toivomme kovasti, että Röllin köhä ja nuha alkaa helpottaa, koska poika on muuten kuitenkin äärettömän virkeä tapaus, ja ruokahalukin on ennallaan! Olemme koko perhe mukana projektissa ja Röllistä pidetään parasta mahdollista huolta. Näistä kahdesta aivan äärettömän ihanasta kisustamme inspiroituneena olemme alkaneet haaveilla suuremmasta kodista, jossa olisi tilaa vaikka vielä uusille rekku-eläinvauvoille :)

Tällaisia terkkuja tällä kertaa, pistän tähän mukaan vielä Röllistä pari tuoreahkoa kuvaa, toisessa hellä pesuhetki siskon kanssa.
Kissaterveisin, Suvi Herckman (o.s. Lahovuori)

****

UROS, noin 2kk (huhtikuussa 2007)

Sisarukset Lola, Hillo ja Into odottavat omaa kotia kotihoidossa Tallinnassa.

Kissanpentujen tarina:
“2-kk sisarukset: musta-valkoinen kissatytto, tabby-kuvioiset veljekset.

Yksisilmainen naaras synnytti 3 pennua Norma tuotantolaitoksella ja kasvatti ne taysin pimeassa apuhuonessa, ne nukkuivat lattialla sarkynyt tililla.

1-kk ne paasivat huoltoon ja olivat niin pienokaisia etta painoivat vain 250-300grammaa. Silmat eivat kestanyt paivanvaloa ja kyynelehtivat.

Vaati paljon tyota ja huelenpitoa enne kuin ne saatin kuntoon.

Mutta ei hataa- tanaan ne ovat 2-kk normaalipainoiset pennut, iloiset ja leikkiset.

Ja tiedysti hellat, ystavalliset ja rakastavat.”