Hillevi

Lisätty sivulle: 2014-09-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hillevi
25.10.2014 Hillevi sai kodin Espoosta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

1.11.2014 Tytöllä on lekoisat oltavat uudessa kodissaan! Kiitos teille.

***

Leikattu naaraspentu. Syntynyt n. 15.6.2014. Kotihoidossa Vantaalla.

21.10.2014 Kuulumisia ja kuvia kotihoidosta:

Hillevi on hoidossa ollessaan sulanut oikeaksi sylikissaksi: kun tuttu ihminen tulee paikalle, Hillevi on ensimmäisenä haluamassa syliin saamaan silityksiä ja rapsutuksia ja puskemaan ihmistä leukaan. Hillevi ei oikein tiedä miten päin olisi, että saisi mahdollisimman paljon silityksiä, ja pyöriikin kovasti sylissä.

Hillevin saa sylistä pois vain utelaisuus, ja uteliaana tyttönä se onkin käynyt jopa hoitopaikan pieniä kilttejä koiria haistelemassa. Hillevi sopisi siis myös kotiin, jossa on kissoihin tottunut rauhallinen koira. Säntäilevät koirat pelottavat Hilleviä.

27.9.2014 Hillevi ja veljensä Hermanni saapuivat kotihoitoon Lohjalta. Vielä hieman ujo tyttö on kovin huomionkipeä, vaikka aluksi suhtautuukin ihmiseen pienellä varauksella. Se rakastaa rapsuttelua eikä oikein tiedä miten päin olisi paijattaessa, kun joka puolelle pitäisi saada silityksiä yhtä aikaa, puskea samalla hoitotätiä ja vielä kehrätä kuin ruohonleikkuri! Hillevi etsii rauhallista aikuiskotia, jossa voitaisiin jatkaa luottamuksen luomista ihmiseen. Kodissa olisi hyvä olla reipas ja kiltti kissakaveri antamassa ujolle tytölle mallia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.