Hillariina

Lisätty sivulle: 2016-12-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hillariina
20.1.2017 Hillariina sai yhteisen kodin Adalmiinan kanssa Vantaalta.

***

Leikattu naaras, noin 2 v.

26.12.2016 Hillariina kävi hammaskiven poistossa ja samalla reissulla lääkäri poisti päälaelta kovettuneen talirauhasen. Muistoksi jää arpi päälaelle, mutta onneksi karvat kasvavat nopeasti. Toimenpiteestä Hillariina on toipunut jo täysin.

Hillariina nauttii kovasti, kun saa olla sylissä ja nukkuu myös usein ihmisen vieressä, jos mahdollista jopa samalla tyynyllä. Tytöt ovat kotiutuneet hyvin ja leikkiminen maittaa. Torakkalelu on molempien lempilelu. Ruoka maistuu myös kiitettävästi. Keittiöön ei voi jättää mitään syötäväksi kelpaavaa, kun tytöt yöllä etsivät saalista, ja leipälaatikkoonkin on pitänyt laittaa lukitus, ettei leipäpusseja raadella yöaikaan.

1.12.2016 Hillariina saapui sisarensa Adalmiinan kanssa Vaasasta pääkaupunkiseudulle kotia etsimään parisen viikkoa sitten.

Hillariinan murjaanimainen ulkonäkö on vain hämäystä, luonteeltaan Hillariina on mitä ystävällisin ja ihmisläheisin neiti, varsinainen sylikissa! Hoitopaikkaan saavuttuaan Hillariinalla kesti vain 10 minuuttia, kun se jo löysi hyvän sylipaikan. Yöllä neiti viihtyy sängyssä ihmisen seurassa. Lempiharrastus on seurata sisarensa Adalmiinan kanssa ihmisten edesottamuksia.

Sisarukset myös juttelevat ihmisille pitkin päivää ja ruoka-aikaan erityisesti. Hyvän ruokahalun myötä lääkkeetkin menevät helposti alas märkäruoan seassa. Hillariina pitkä turkki tarvitsee päivittäistä harjausta.

Sisarukset haluavat selvästi elää jatkossakin yhdessä, joten ne etsivät yhteistä, rauhallista kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.