Hildy (nyk. Hestia)

10/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

11.2.2018 Hildy (nyk.Hestia) sai kodin Helsingistä. Tyttö valloitti kertalaakista uuden kaverinsa Luna-poikakissan sydämen ja kaksikko on ollut erottamattomat heti alusta saakka. Päivät kuluvat leikkien ja keppostellen. Onnea Hildylle uuteen kotiin! :)

Hildy on suuresta kissapopulaatiosta peräisin oleva hempeä kissaneiti. Hildy on se "luokan kiltti tyttö" ja vaikka leikit maistuvatkin normaalin kissanpennun tapaan, sisarusten villeimpiä riehumisia seurataan sivusta hoitotädin siliteltävänä, tai turvallisesti sylissä kehräten.

Halvar, Hampus, Hauke, Hildy, Hafsan, Harley, Hilbert ja Havoc tulivat rekkujen hoitoon suuresta sisäkissalaumasta. Kyseessä ei ole jättipentue, vaan pikkuisia on kolmea ikäluokkaa. Ikäeroa on kuitenkin niin vähän että kaikki kahdeksan tulevat mainiosti toimeen keskenään ja voisivat mielellään muuttaa joko täysi- tai puolisisaruksen kanssa uuteen kotiin, ellei kodista kissakaveria löydy jo ennestään.

Vaikka pennut ovat peräisin isosta kissalaumasta, ne ovat kuitenkin tottuneet ihmisiin ja käsittelyyn. Pennut ovat alun varovaisuuden jälkeen reippaita ja iloisia tyyppejä, jotka rakastavat keskenään painimista ja jahtaamista, syövät hyvällä ruokahalulla ja käpertyvät melkein kaikki myös hoitomamman kainaloon helliteltäväksi. Vieraiden ihmisten kanssa saattaa aluksi hieman ujostuttaa, mutta ei niin paljon että pitäisi piiloon asti livahtaa.

Hildy on lempeä ja kiltti tytöntyllerö. Se pitää jo kovasti silittelystä ja tulee silloin tällöin poikien perässä itse syliin kehräämään. Hildy on poikapentuihin verrattuna selvästi hienovaraisempi leikkijä, ja se arvostaisikin varmasti kotia missä leikkikaverina olisi joko oma sisko tai toinen lempeä tyttökissa.