Hilda

Lisätty sivulle: 2008-08-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Hilda
29.11.2008 HILDA MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

18.12.2008 Hilda reipastuu pikkuhiljaa ja on alkanut luottaa meihin jo hieman. Kaikki äkkinäinen liike ja vieraat ihmiset aiheuttavat kyllä säntäyksen sohvan alle, mutta viisainta onkin olla varovainen. Luonteeltaan hän on siis viisas, tosi kiltti, leikkisä ja kaikenkaikkiaan ihastuttava otus. Tytär on saanut jo hieman silittää ja rapsuttaa unista kisua, joka on hieno homma.

Royal Caninin murot ovat pääruokaa ja pari kertaa päivässä tarjoamme jauhelihaa, nautaa,kanaa, sikaa, kalaa, poroa ja mitä lihaa nyt sattuu olemaan. Jauheliha tuntuu nyt suosikilta. Vettä Hilda näyttää juovan ihan mukavasti ja wc-käynnit ovat säännöllisiä.

Lempipaikka on olohuoneen ikkunalauta, joka tyhjennettiin Hildaa varten. Yhdelle tuolille tuotiin lampaantalja, jossa on näköjään mukava ottaa nokosia lähellä sohvaa ja ihmisiä, mutta ei kuitenkaan liian lähellä…jonakin päivänä Hilda kyllä vielä loikkaa syliin ( myös omaksi hämmästyksekseen). Hilda tuntuu juuri meidän perheen kissalta ja luulenpa, että Hildakin meidät perheekseen hyväksyy, onnellisia olemme yhdessä: Kiitos siis vielä teille ja Rekku rescuelle hienosta kissaneidistä!

****

NAARAS

24.11.2008 Hildan hoitopaikkaan on tulossa koditon emo pentuineen. Olisi huippua, jos Hilda pääsisi pian omaan kotiin! Hilda on odottanut omaa rakastavaa ihmistä jo neljä kuukautta.

20.11.2008 Hilda odottaa kotia Turussa edelleen. Hilda kävi reippaasti eläinlääkärissä saamassa tehosterokotukset. Hilda on ikäisekseen suht rauhallinen. Toki se tykkää palloista ja leluhiiristä, kiipeilemisestä jne., mutta mielellään Hilda myös rauhoittuu ja käpertyy hoitopaikan kissan syliin hellittäväksi ja pestäväksi.

16.10.2008 Hilda on tosi kiltti ja leikkisä pentu. Hilda on kauniin ruskearaidallinen. Hilda on hoitopaikassa tottunut koiraan ja muihin kissoihin. Hieman Hilda vielä ujostelee, varsinkin vieraita ihmisiä.

21.9.2008 Tänään tyttölauman koko pieneni vähän sillä Hilda ja Henni siirtyivät toiseen hoitopaikkaan Turkuun. Ikä noin 4,5kk.

9.9.2008 Nää on kyllä niin suloisia! Tehonelikko on nyt päässyt asustamaan meidän tietokonehuoneeseen, jossa isoveikkana toimii Miro-kissa (joka myöskin etsii omaa kotia). Aikuisten kissojen kanssa on tehty tuttavuutta ja meidän koiratkin ovat hoitohuoneessa käväisseet, joten maailmankuva on laajentunut huomattavasti. Hilda näyttää edelleen välillä vähän järkyttyneeltä, se on vähän sellainen pahnanpohjimmainen, mutta kyllä sekin reippaasti syö, juo, käyttää hiekkalaatikkoa ja innostuu leikkimään. Kaikin puolin mukava pikkukissa siis kyseessä:) Vantaalla.

13.8.2008 Nyt on nelikolta leikattu kynnet ja muutenkin tehty paremmin tuttavuutta. Hilda oli ensin kovin järkyttynyt, sillä tänään oli sen ensimäinen sylittelyhtetki ja heti hurja hoitotäti tahtoi leikata vaivalla kasvatetut naskalinterävät kynnet lyhyeksi. Kynsien leikkuu onnistui hyvin jopa Hildalla ja vähän istuskelun jälkeen Hildakin otti sylissä jo kohtuullisen rennosti.

11.8.2008 Hilda ja Heta ovat kuin kaksi marjaa, ne erottaa kuitenkin silmistä, Hetalla on surusilmät ja Hildalla silmät ovat appoisen avoimena, se ei voinut uskoa että uusi hoitotäti tahtoo rohkeasti silitellä jo heti ensimmäisenä yhteisenä iltana. Hilda tukeutui kovasti muihin tyttöihin ja kipittikin sitten sisarusten taakse turvaan. Hildasta olisi varmasti mukavaa päästä jonkun reippaan ja mukavan kissan kaveriksi. Kissaneitoset ovat toki kovasti hämillään kun joutuivat valitettavasti vaihtamaan hoitopaikkaa, sillä vanha hoitajarouva ei voinut niitä enää pitää, mutta ehkä lähitulevaisuudessa häämöttäisi jo se oma koti jonne kukin pikkukisu pääsisi asettaumaan taloksi:)

3.8.2008 Sisarukset Henni, Heta, Hilda, Hannah tahtoisivat löytää oman kodin jossa voisivat viettää onnellisia kissanpäiviä. Omassa kodissa olisi hyvä olla reipasta ja mukavaa kissaseuraa tarjolla.

Kertomus ensimmäistä kotihoitopaikasta:
“Oli onnea että pennut syntyivät ruokakaupan kellarissa eivätkä kärsineet nälästä, koska myyjättäret ruokkivat pentuja. 1,5 kk ikäisinä pennut pääsivät kotihoitoon vanhemmalle rouvalle ja kiintyivät häneen. Vieraita vähän pelkävät koska eivät ole tottuneet seuraan. Kotihoidossa on vanhempi koira ja kissa joista pennut tykkäävät.”

Kulukorvaus kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.