Hilbert

10/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

5.2.2018 Hilbert sai kodin Valkeakoskelta kissaneiti Kodan kaverina. Hilbertillä on myös koirakaverit Nero ja Domi joiden kyljessä on turvallista ottaa päivätirsoja ja häntiäkin saa jahdata :)

Uusien omistajien mukaan Hilbert harjoittelee kovasti tulevaa formulakautta varten, ja Hilbertin onneksi uudessa kodissa onkin paljon rallitustilaa. Paljon onnea Hilbert-valkosukalle uuteen kotiin!


Hilbert on suuresta kissapopulaatiosta peräisin oleva valkosukkainen nuori herra. Tämä suloinen maitoparta osaa jo sarjahurmaamisen ja viattomalta näyttämisen jalon taidon.

Halvar, Hampus, Hauke, Hildy, Hafsan, Harley, Hilbert ja Havoc tulivat rekkujen hoitoon suuresta sisäkissalaumasta. Kyseessä ei ole jättipentue, vaan pikkuisia on kolmea ikäluokkaa. Ikäeroa on kuitenkin niin vähän että kaikki kahdeksan tulevat mainiosti toimeen keskenään ja voisivat mielellään muuttaa joko täysi- tai puolisisaruksen kanssa uuteen kotiin, ellei kodista kissakaveria löydy jo ennestään.

Vaikka pennut ovat peräisin isosta kissalaumasta, ne ovat kuitenkin tottuneet ihmisiin ja käsittelyyn. Pennut ovat alun varovaisuuden jälkeen reippaita ja iloisia tyyppejä, jotka rakastavat keskenään painimista ja jahtaamista, syövät hyvällä ruokahalulla ja käpertyvät melkein kaikki myös hoitomamman kainaloon helliteltäväksi. Vieraiden ihmisten kanssa saattaa aluksi hieman ujostuttaa, mutta ei niin paljon että pitäisi piiloon asti livahtaa.

Hilbert on Hampus-isoveljensä tapaan kova poika juttelemaan. Se keksii myös itselleen kiinnostavia leikkejä, esimerkiksi tyynyjen alle sukeltaminen ja tyynykasojen alta kavereiden vaaniminen on Hilbertin mielestä hauskaa.