Hilarius

Lisätty sivulle: 2017-08-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hilarius
31.8.2017 Hilarius sai kodin Karjaalta kahden kissan kaverina.

***

Leikattu urospentu, synt. 17.5.2017, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikasintaan 25.8.2017.

9.8.2017 Reippaat ja sosiaaliset pennut Hugo, Hilda, Hector ja Hilarius muuttivat noin viikon ikäisinä emojensa Ellan ja Etan kanssa Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan. Hilarius sai nimensä Rekku Rescuen somessa järjestämästä nimikilpailusta.

Hilarius on hurmaavan omaperäinen haaveilijaluonne, joka mieluiten tarkkailee pää kallellaan sivusta kun muut tekevät ja seikkailee omia aikojaan ihmetellen milloin mitäkin. Hilarius on äärettömän utelias hengailija joka hakeutuu ihmisten lähelle seurailemaan näiden tekemisiä. Hilarius tulee mainiosti toimeen muiden kissojen kanssa mutta käy hitaammalla tempolla kuin sisaruksensa.

Hilarius muuttaisi mielellään toisen rauhallisemman ja kiltin kollin kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.