Hikaru

Lisätty sivulle: 2016-08-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hikaru
21.10.2016 Hikaru sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.10.2016 Hikaru on kotiutunut hyvin uuteen kotiin. Tiuku oli alussa hyvin utelias uudesta kaverista, joten annoin niiden tutustua toisiinsa. Tiuku on ottanut Hikarun hyvin vastaan. Ne on nyt viikon ajan olleet samassa tilassa. Välillä ne leikkivät rajusti, mutta ovat kyllä tottuneet toistensa seuraan ja molemmat tulee yöllä viereen nukkumaan. Tiuku on selvästi virkeämpi ja iloisempi kun sai kissakaverin ja Hikarukin tykkää kun on kaveri kenen kanssa leikkiä :)

***

Leikattu urospentu, synt. 5/2016, kotihoidossa Helsingissä

1.10.2016 Hikaru on edelleen ihanan seurallinen hurmuri. Hän kiehnää jaloissa kuin agilitykoira, jonka temppuna on kiertää jalat jokaisen askeleen jälkeen. Sosiaalisuutta olisi vaikka kahden kissan edestä! Hikaru olisikin ikionnellinen, jos se saisi uudessa kodissa paljon huomiota ja hellyyttä.

28.8.2016 Hikaru tuli kolmen sisarensa, Hibikin, Hibanan ja Hitomin kanssa Kiikoisten löytöeläintalolta ja ne ovat löytyneet ulkoota. Hikaru, Hibiki ja Hibana asustavat yhdessä samassa kotihoitopaikassa. Tullessaan pennut olivat jo lähemmäs 12-viikkoisia, mutta täysin ihmisiin tottumattomia. Pennut ovat olleet löytökissoiksi yllättävän terveitä alusta asti. Matoja oli kuten aina löytökissoilla, mutta silmät ja korvat olivat alusta asti puhtaat eikä ripulikaan ole vaivannut. Hiekkalaatikon kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia. Sterilointikin meni mallikkaasti.

Kaikki pennut pelkäsivät ihmisiä yhtä lailla ja heitä pakkosylitettiin kissojen kesyttämiseksi. Jossain vaiheessa Hikarulla suorastaan napsahti päässä ja hän leimaantui ihmisiin. Ihmiset ovat parasta! Ihmiset ovat ihania! Antakaa minulle lisää huomiota (ja ruokaa)! Ihmisiä rakastetaan niin paljon, että välillä Hibana saattaa yrittää rakastavasti näykkäistä kättä tai vaatetta. Tästä tavasta me vielä opettelemme eroon. Lisäksi Hikaru haluaisi olla koko ajan huomion keskipiste ja se tekee muiden pentujen kesyttämisestä vaikeampaa.

Vaikka tiedämme, että Hikaru rakastaa ihmisiä, hän saattaa säikkyä uusia ihmisiä ja tilanteita. Uuden ihmisen tullessa Hikaru saattaa mennä piiloon. Lisäksi pennut eivät ole päässeet tutustumaan ihmiselämään kylpyhuonetta pidemmälle. Mutta eiköhän ehtymätön rakkaus ihmiseen kanna pitkälle. Uudelta kodilta toivottaisiin ymmärrystä aremmalle kissalle ja reipasta kollikaveria leikkiseuraksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.