Hiisi (nyk. Kismet/Kisme)

Lisätty sivulle: 2006-12-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hiisi (nyk. Kismet/Kisme)
2/2007 HIISI PÄÄSI OMAAN KOTIIN HIPUN -Sufe/Suffelin kanssa samaan perheeseen!

****

UROS, tammikuussa 2007 5kk / kotihoidossa Espoossa

Pikkuinen kissanpentu Hiisi odottaa omaa kotia kotihoidossa Tallinnassa seuranaan sisarensa Helinä ja Hely sekä veljensä Hippu.

Hiisi tuli veljensä Hipun kanssa kotihoitoon Suomeen 6.1.2007

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 24.1.2007:

Hiisi siis onkin peruutuksen vuoksi yhä ilman kotia.
Hiisi on reipastunut niin koirien kun ihmiseten suhteen huimasti :) Sylissäkin viihdytään jo jonkinaikaa .
Koitaperheeseen Hiisi ei sovellu siitäkään huolimatta että nyt on koirien kanssa samassa taloudessa ,valitettavasti.
Hiisille oli shokki suoraan sanottuna kun tuli hoitoon ja haistoi koiran ja muutos paikasta myös vaikutti varmasti asiaan.

HIISI nyt on reipas ja toimelias pikkuhurmuri :) Lapset ovat hittijuttu Hiisille ,leikitään ja nukutaan ja jopa syödään samaanaikaan :) välillä samaa evästäkin. Hiisi onkin hurmannut niin minut kun lapsetkin tällä omalla uteliaalla jokapaikassa olemisellaan.
Leikit ovat mieleen ja leikkii paljon niin lasten kuin kissakaveriden kanssa ja jollei ole seuraa leikkiin Hiisi leikkii “saalistusta” yksikseen :)
Ihannekoti olisi Hiisille rauhallinen jossa kissaseuraa, lapset eivät esteenä jos muuten rauhaisa perhe.
Toimeliaana pikkukisuna tarvitsee paljon seuraa leikin muodossa.

******
KUULUMISIA OMASTA KODISTA HELMIKUUN LOPUSSA 2007:

Kismetin elämä sujuu mukavasti Suffeli-veljen ratkiriemukkaassa seurassa. Pojat ovat kuin kaksi “marjaa”, takaa-ajoleikeissä ei oikein tahdo saada selville, että kumpi herroista on milloinkin takaa-ajaja ja milloin takaa-ajettu. Välillä sitten täytyy käydä painimaan ja ottamaan selville, että kumpi on asunnon pääkisu. Siinäkin isännyys vaihtelee useampaan otteeseen päivän mittaan. Ruoka maistuu ja Kismeä näyttää välillä vähän pelottavan, että josko vaikka loppuisi kesken; niin kovalla vauhdilla sitä sinne pieneen masuun ahdetaan. Onneksi ruokalautasella ei tule taistoa veljen kanssa toisin kuin silloin, kun on tarjolla keittokinkun siivu tai nakin pala… Silloin ilmoitetaan uristen, että nyt on Sufen aika pysyä kaukana, on mun herkku!!! Vaikka sitä mittaa välillä veljestä otetaankin, niin kyllä sitä sitten todella kovasti toisesta tykätäänkin, niin kuin mukana olevasta kuvasta näkyy; Kisme edessä ja Sufe takana. On ihana nukkua kylkikyljessä ja hoitaa torkkujen välissä pesuvuorot. Pesutouhuissa Sufe on ahkerampi ja sitähän pestään sitten oikein urakalla. Kismen erikoisuus on haukkaisu Sufen niskavilloissa samalla etutassuilla tepastellen ja sitten taas välillä pestään… Ja kun on kunnolla levännyt ja pesut hoidettu, on taas leikin aika. Mitähän uutta mielenkiintoista sitä taas keksisikään…

Kissimirriterkuin Kisme ja Sufe + perhe