Hiillos

08/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.2.2022 Hiillos muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi. 

20.3.2022 Kuulumisia kodista

Hiillos on kotiutunut hyvin ja on jo kovin reipas. Silittää tai koskea ei saa paljoakaan mutta kiehnää ja pyörii jatkuvasti arjessa mukana ja jaloissa. Hiillos on kova rallittelemaan talossa kerroksista toiseen. Se oli omassa huoneessaan vain muutamia päiviä ja kun kumpikin kissa vaikutti niin uteliaalta, laskettiin kissat sitten keskenänsä. Hiillos reippaasti vain meni ja puski meidän kissaa, että terve, olen pikkukissa, seikkaillaanko?

On ollut kiva nähdä miten Hiilloksen asento ja liikkumistyyli on vaihtunut varautuneesta ja matalasta sukkulasta reippaaseen ja ryhdikkääseen menoon. Vieläkin meidän ihmisten liikkuminen ja liikkeet jännittää, joinakin päivinä ei niin saa koskea tai silittää vaan Hiillos väistää. Hiillos on utelias ja mieluusti mukana kaikenlaisessa tekemisessä ja hyöri tänäänkin minun kanssa kodinhoitohuoneessa kun laitoin pyykkiä. Vessanpöntöt ja peilit ovat olleet ihmeellisiä. Hiillos nukkuu mielellään ihan lattialla, jonkun kerran on tullut myös viereen. Raakaruoka on maistunut hyvin, lisänä on ollut naksuja. Ykkösleluja ovat olleet pienet kevyet pallot. Hiillos leikkii, sinkoilee ja rallittelee paljon itseksensäkin. Jonkun kerran ovat meidän kissan kanssa painineet, mutta se ei vielä ole ehkä niin toimiva leikki, kun toinen on tuommonen pieni luikura ja toisella on kuusi kiloa rotevaa kissamassaa.

***

22.1.2022

Hiillos on suloinen ja leikkisä nuorimies, joka etsii kissakaverillista kotia.

Hiillos ja sen kolme karvakamua saapuivat Rekku Rescuen sijaiskotiin 19.12. yli 100 kissan populaatiosta noin neljän kuukauden iässä. Kissojen sosiaalistaminen ei populaatiossa ole ollut mahdollista, joten ensimmäiset päivät sijaiskodissa jännittivät nelikkoa kovasti. Hiilloksen uteliaisuus voitti jännityksen muita pentuja nopeammin, joten se on ensimmäisenä valmis etsimään kotia.

Alkuun Hiillos tarkkaili kotihoitajan puuhailuja hieman kauempaa, mutta eipä mennyt kuitenkaan viikkoakaan, kun Hiillos alkoi tehdä tuttavuutta kotihoitajaan huiskaleikkien kautta.

Nyt kotihoitaja saa napata Hiilloksen syliin, pusutella, putsata korvia ja leikata kynsiä. Hiillos kiehnää jaloissa, kehrää kovaa eikä meinaa saada tarpeeksi leikeistä kotihoitajan kanssa. Vieraita ihmisiä se katselee hetken aikaa piilostaan, mutta uteliaisuus vie aina lopulta voiton ja sitten vieraatkin saavat jo osakseen kehräystä ja saavat napata Hiilloksen syliin.

Hiilloksen tulevassa kodissa tulisi olla seurana kiva, leikkisä kissakaveri taikka useampikin. Hiilloksella on vielä tapana hieman maistella ihmisen käsiä ja jalkoja, joten ihan pienten lasten perheeseen ei Hiillos sovellu.

Summary in English

23.1.2022 

We are not accepting new inquiries at this time. Inquiries received so far will be answered by email as soon as possible.

Hiillos is a sweet and playful young man who is looking for a home that has cat company for him.

22.1.2022

Hiillos and his three friends arrived to Rekku Rescue´s foster home on 19.12. from over 100 cats population at the age of 4 months.  Cats socialization in the population was not possible so they were very nervous on their first days. Hiillos´s curiosity overcame the nervousness faster than the other kittens so he is the first one of them to look for a home.

At first he was observing the housekeeper from far but it took less than a week for Hiillos to start playing with the housekeeper.

Now the housekeeper can take him in her arms, kiss him, clean his ears and cut his nails. Hiillos likes to roam around the housekeepers legs, purrs loudly and he doesn´t get enough of the games with her. He watches strangers from his hiding spot, but curiosity always wins in the end and the quests gets a part of his purrs.

Hiillos´s new home should offer him a nice and playful cat friend or friends.  Hiillos is not suitable for home with small kids cause he has a habit of taste arms and legs.