Hiili Hulda

Lisätty sivulle: 2010-11-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hiili Hulda
21.12.2010 HIILI HULDA MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

NAARAS, noin 2,5kk marraskuussa 2010 / Espoossa (luovutus joulukuun alusta alkaen)

26.11.2010 Mustat sisarukset Leidi Laku, Hiili Hulda, Piki Pikkarainen, Noki Neiti ja Sisu Salmiakki odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Espoossa.

Kotihoitaja kertooo: Viisi mustaa kissavauvaa saapui meille kotihoitoon 17.10.2010 Porin suunnalta. Pennut olivat suloisia, kuten nyt niin pienet vaan voi olla, ja syliin sai ottaa alusta asti. Alkuun juotiin eläinlääkärin vinkistä vuohenmaitoa emonmaidon puuttuessa, ja kissanruuatkin maistuivat oikein hyvin. Viisikko sai nimikseen Leidi Laku (tyttö), Hiili Hulda (tyttö), Piki Pikkarainen (poika), Noki Neiti (tyttö) ja Sisu Salmiakki (poika).

Pennut ovat todella samannäköisiä, lähes kokonaan mustia kaikki. Kaulassa, kainaloissa ja vatsassa on valkoisia karvoja, eri pennuilla eri määrät ja näitä karvoja vertailemalla pennut voi erottaa toisistaan. Luonteenpiirteiden eroista on vaikea sanoa vielä mitään, joku viihtyy sylissä pitempäänkin kehräämässä, joku on pomo ruokakupeilla ja yrittää pienellä murinallaan hätistää muita kauemmaksi “hänen” ruokansa kimpusta. Nälkä näillä on aina, toisaalta touhua riittää niin paljon että kyllä sitä energiaa tarvitaankin!

Kaikki ovat oppineet hienosti sisäsiisteiksi. Pennut ovat terveitä ja madotettuja, ensi viikolla pienet ovat luovutusikäisiä, ensi viikolla on myös aika ensimmäisiin rokotuksiin. Siispä onkin aika siirtyä seuraavaan steppiin eli oman kodin etsintään, joka alkaa nyt!

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.