Hibiki (nyk. Kasperi)

Lisätty sivulle: 2016-09-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hibiki (nyk. Kasperi)
8.10. Hibiki sai kodin Helsingistä kolmen kissan kaverina.

***

Leikattu urospentu, synt. 5/2016, kotihoidossa Helsingissä.

1.10.2016 Hibiki on reipastunut paljon viimeisten viikkojen aikana! Kissa tulee luokse, kiertelee jaloissa ja odottaa tulevansa silitetyksi – välillä jopa heittäytyy maahan ja kehrää. Siitä olisi kauhean kiva jatkaa leikkiin rapsuttavan käden kanssa, mutta siihen me emme kannusta. Kiehnäystä tapahtuu etenkin aamuisin, jolloin edellisestä tuoreruoka-annoksesta on liian pitkä aika ja palvelusväkeä pitää muistutella säädyllisistä ruoka-ajoista.

9.9.2016 Hibiki tuli kolmen sisarensa, Hibanan, Hikarun ja Hitomin kanssa Kiikoisten löytöeläintalolta ja ne ovat löytyneet ulkoota. Hibiki, Hikaru ja Hibana asustavat yhdessä samassa kotihoitopaikassa. Tullessaan pennut olivat jo lähemmäs 12-viikkoisia, mutta täysin ihmisiin tottumattomia. Pennut ovat olleet löytökissoiksi yllättävän terveitä alusta asti. Matoja oli kuten aina löytökissoilla, mutta silmät ja korvat olivat alusta asti puhtaat eikä ripulikaan ole vaivannut. Hiekkalaatikon kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia. Sterilointikin meni mallikkaasti.

Hibiki on pitkään ollut hyvin skeptinen ihmisiä kohtaan. Nyt ollaan kuitenkin jo siinä pisteessä, että Hibiki makoilee avoimilla paikoilla ja antaa ihmisen välillä käydä silittelemässä. Reaktio on usein kuitenkin “Onko sun nyt pakko lääppiä”. Toisaalta, jos Hibiki ei saa yhtään huomiota sillä aikaa kun sisaruksia paiataan, on kissalla hyvin ristiriitainen olemus. “Miksi minä en saa huomiota? En halua huomiota. Mutta kun haluaisin ehkä sittenkin?” Sylissä viihdytään vain pakolla.

Vaikka Hibikistä ei välttämättä tulekaan samanlaista ihmismaanikkoa kuin veljestään Hikarusta, Hibikin luonne kehittyy koko ajan sosiaalisempaan suuntaan. Yllättäviä läpimurtoja voi tulla milloin vain ja voidaan odottaa, että kissasta kehittyy ajan kanssa vielä paljon sosiaalisempi kissa.

Vaikkei Hibiki tällä hetkellä ole kaikkein sosiaalisin, hän on erittäin kaunis ja pennuksi rauhallinen ja hiljainen. Hän tulee erittäin hyvin toimeen veljensä Hikarun kanssa. Heidän pesu/pusuttelutuokiot ovat erittäin suloisia. Hibiki muuttaisi mieluusti veljensä Hikarun kanssa samaan kotiin tai toisen reippaan kollikissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.