Heta

Lisätty sivulle: 2008-08-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Heta
17.11.2008 HETA JA MIRO MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

11/2008 Hetalla ja Mirolla menee hyvin uudessa kodissa! Lisätty uusia kuvia kaksikosta.

****

NAARAS, noin 5,5kk (lokakuussa 2008)/Vantaalla

8.10.2008 Heta oli reipas tyttö kun eilen käytiin eläinlääkärillä tehosterokotus hakemassa. Heta sukkuloi myös varsin reippaasti jo meidän omien koirien ja kissojen seassa, mutta Miro on kuitenkin se paras kaveri ja sen viereen Heta käpertyy päiväunille kehräten. Missä olisi tälle herttaiselle Henni&Miro pariskunnalle se oma rakastava koti?

21.9.2008 Tänään tyttölauman koko pieneni vähän sillä Hilda ja Henni siirtyivät toiseen hoitopaikkaan Turkuun, sillä jostain syystä pääkaupunkiseudulla ei osata arvostaa kaunista raidallista kisua tarpeeksi ja tytöistä ei ollut tullut kyselyitä:( Heta on tuossa juuri tälläkin hetkellä nukkumassa Miron kainalossa, joten olisi tosi mukava juttu jos ne sattuisivat vaikka löytämään oman yhteisen kodin.

9.9.2008 Nää on kyllä niin suloisia! Tehonelikko on nyt päässyt asustamaan meidän tietokonehuoneeseen, jossa isoveikkana toimii Miro-kissa (joka myöskin etsii omaa kotia). Heta on mun suosikki, sellainen pieni ja pehmoinen pikkupentu. Hetassa ei varsinaisesti ole mitään ihmeellistä, mutta kun sen nostaa syliin niin se välillä laittaa päänsä kaulalle ja rauhoittuu siihen katselemaan maailmaa, eihän siinä voi muuta kun olla ihan lääpällään.

13.8.2008 Nyt on nelikolta leikattu kynnet ja muutenkin tehty paremmin tuttavuutta. Heta on pieni ja niin sileäkarvainen kaunotar ettei kuvat tunnu tekevän sille oikeutta.

11.8.2008 Mikä surusilmäinen kaunotar! Heta katseli vähän kauhuissaan kun otin sen syliin, mutta pienen sätkimisen jälkeen se alkoi rauhoittua rapsuteltavaksi. Kissaneitoset ovat toki kovasti hämillään kun joutuivat valitettavasti vaihtamaan hoitopaikkaa, sillä vanha hoitajarouva ei voinut niitä enää pitää, mutta ehkä lähitulevaisuudessa häämöttäisi jo se oma koti jonne kukin pikkukisu pääsisi asettaumaan taloksi:)

3.8.2008 Sisarukset Henni, Heta, Hilda, Hannah tahtoisivat löytää oman kodin jossa voisivat viettää onnellisia kissanpäiviä. Omassa kodissa olisi hyvä olla reipasta ja mukavaa kissaseuraa tarjolla.

Kertomus ensimmäistä kotihoitopaikasta:
“Oli onnea että pennut syntyivät ruokakaupan kellarissa eivätkä kärsineet nälästä, koska myyjättäret ruokkivat pentuja. 1,5 kk ikäisinä pennut pääsivät kotihoitoon vanhemmalle rouvalle ja kiintyivät häneen. Vieraita vähän pelkävät koska eivät ole tottuneet seuraan. Kotihoidossa on vanhempi koira ja kissa joista pennut tykkäävät.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.