Hessu

Lisätty sivulle: 2011-01-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hessu
20.8.2011 HESSU SAI UUDEN KODIN OMISTAJAN SUKULAISEN LUOTA KLAMILASTA

****

5.8.2011 Hessu etsii uutta kotia.

Olimme kertaalleen jo aiemminkin yhteydessä samaisen kolli-riiviön johdosta.
Syy, jonka vuoksi nyt otan yhteyttä on se, että niin valitettavaa kuin se onkin,
tarvitsisi Hessu uutta kotia mahdollisimman pikaisesti :( Hessunhan on, kuten aikaisemminkin, edelleenkin julmettu riiviö ja lisäksi viime aikoina on tullut käytökseltään hyvinkin röyhkeäksi. Hessun dominoiva käytös on aiheuttanut sen, että talouteemme ensiksi saapunut kisukka on alkanut merkkailla huushollia ja on muutenkin kovin flegmaattinen. Hessu-poika ei näet anna sen laisinkaan olla rauhassa, syödä tahi käydä hiekkalaatikollakaan ilman, että lennättää poloisemme pois.

Lisäksi hessu tuhoaa määräämättömän määrän omaisuutta, vaikkakin yksittäisesti
pieniä asioita mm. vaatteita, astioita, pojan leluja yms. Hessu on leikattu tuossa maaliskuun alussa, mutta jostain syystä sille on jäänyt hirmuinen merkkailuvietti ( ei nurkkiin, mutta kaikki hiekka-astiat)) sekä hirmuinen
virtsan haju ja tietysti se isompikin asia lemahtaa normaalia enemmin. Syytä emme ole saaneet selville. Ruokavaliotakin on muutamaan kertaan jo vaihdettu ilman tuloksia. Lisäksi se haluaa ilmeisimmin peittää isommat jätöksensa kovin
perusteellisesti, mutta onnistuu lähes poikkeuksetta suhraamaan sekä itsensä, että ympäristönsä omalla jätteellään…

Hessulla on myös valitettava tapa kynsiä kaikkia ohikulkevia ollessaan aktiivisimmillaan. Kaiken kaikkiaan Hessu on kyllä kaikessa tupeloisuudessaan vallan viihdyttävä ja olemme toki kokeneet paljon hauskojakin hetkiä sen kanssa, mutta perheen voimavarat alkavat olla vähissä.

Emme ole jatkuvasti kotona vahtimassa sen touhuja ja tuntuisi, että Hessu olisi
parhaimmillaan joko talouden yksittäisenä kissana tai sellaisen kissan kaverina
jolle Hessun ADHD luonne ja voimakkaat hajut eivät olisi ylivoimainen haaste. Kuten jo mainitsinkin, toinen kissamme ei enää Hessun jälkeen mene hiekkalaatikollekkaan, ja Hessuhan tietysti merkkaa kaikki mahdolliset hiekat mitä talosta löytyy…

Nyt joudunkin tunnustamaan voimattomuuteni ja tekemäni “virhearvion” sekä pyytämäään teitä etsimään Hessulle uuden kodin, sillä näin me emme voi enää jatkaa. Olemme yrittäneet sopeutua Hessuun ja toivoneet ajan rauhoittavan sitä edes hiukkanen kerrallaan, mutta se mitä tapahtuu on päinvastaista. Hessusta kasvaa mitä ilmeisimmin reilun kokoinen kolli, sillä se painaa jo nyt n. 4,5 kg eikä ole vielä vuottakaan vanha.

Laitan liitteeksi kuvan Hessusta, josko löydätte jonkun, joka pystyisi Vastaamaan Hessun tarjoamiin haasteisiin.

****

27.1.2011 Hessu sai kodin Tampereelta

31.1.2011 Kuvakuulumisia Hessusta.

22.1.2011 Hessu on leikkisä n.5-6 kk ikäinen sylissä viihtyvä kehruukone, melkoinen menopeli. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Hessu on tullut yhdistyksellemme eläinsuojelu tapauksen myötä. Hessu ja Iines ovat kotihoidossa Harjavallassa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.