Hertta

Lisätty sivulle: 2010-11-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hertta
13.1.2011 HERTTA SAI KODIN MUIDEN RESCUE-KISSOJEN JA -KOIRIEN KAVERINA RIIHIMÄELTÄ

****

LEIKATTU NAARAS

3.1.2011 Kuulumisia hoitopaikasta: Hertta on jo mukavasti alkanut saada lihaa luidensa ylle, vaikka onkin edelleen tuollainen pikkuhonkkeli. Hertta on hoitopaikassa yhdessä toisten kissojen ja koiran kanssa, ei alussakaan pelännyt niitä yhtään. Välillä tuntuu, että Hertta on jopa uhkarohkea ja itsepäinen muiden eläinten seurassa. Hertta ei myöskään aristele ihmisiä vaan ottaa kaikki rapsutukset mielellään vastaan. Hertta on siitä jopa vähän harvinainenkin kissa, että syliin otettaessa jää siihen. Hertta tykkää kovasti leikkiä leluilla ja saa välillä aikaan kaikkea muutakin pikkukivaa. Se mm. varastelee ruokia pöydältä, jopa kokonaiset leipäpussit lähtevät Hertan matkaan, lisäksi joku lamppukin on pöydältä heitetty alas. Kaikki Hertan tapaavat ihastuvat tähän reippaaseen tyttökissaan.

11.12.2010 Hertta etsii kotia Turussa, jonne tämä suloinen ja todella ihmisystävällinen kissa tuli kotihoitoon. Toistaiseksi Hertta on pöyheän turkkinsa alla laiha, mutta siitä tulee vielä kaunotar! Hertta steriloitiin 9.12., mikrosiru on laitettu ja rokotettukin Hertta on, joten ei kun kotia etsimään todenteolla. Hertan luovutusmaksu on 120 euroa.

7.11.2010 Hertta on Nakkilan keskustasta 1.11.2010 talteenotettu vaaleanruskea-harmaaraitainen, puolipitkäkarvainen tyttökissa. Hertta toimitettiin Porin pieneläinrankkurille. Kissan häntä on tummahko pitkäkarvainen ja jotenkin normaalia lyhyempi.Valkoista tassuissa ja rinnassa. Hertta odottaa omistajaansa 16.11.2010 asti.