Herra Pikkarainen (nyk. Sera)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Herra Pikkarainen (nyk. Sera)
1/2006 HERRA PIKKARAINEN PÄÄSI ROUVANSA KANSSA SAMAAN KOTIIN TURKUUN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

1/2006 Herran nimi on nyt sitten Sera ja rouvan Sarabi. Ovat kyllä kotiutuneet todella hyvin. Tulevat jo reippaasti saunasta pois kun tullaan kotiin ja puuhastelevat siinä meidän kanssa sitten koko illan. Villeä nyt hiukan vielä aristaa ja varsinkin jos kävelee kissoja kohti niin menevät karkuun. Rouva antaa ottaa hyvin syliin , mutta herra kyllä pyrkii heti pois. Vieraita menevät saunaan pakoon , mutta tulevat kyllä jossain vaiheessa katsomaan kuka tuli , eivät kyllä anna vieraiden silittää. Että mun mielestä yllättävän nopeasti ovat meihin tottuneet.

Herra on aivan ihana, eikä kertaakaan ole sähissyt, eikä raapinut, eikä mitään muutakaan :) söis vaan koko ajan. Ja kova poika kehräämään, rapsutuksia vaatii kaiken aikaa :)

6/2006 Sera (herra) on tosiaan super kiltti kisu. Saunaan menee kun tulee vieraita ja hetken päästä kurkistelee kuka tuli, muttei kyllä anna kenenkää silittää vaan juoksee karkuun. Mun sylissä makaa kaiket illat kun katson telkkaria. Villen leikkeihin ja touhuihinkin tottunut jo suht hyvin, ei enää juokse saunaan kun meno yltyy. Ruokahalu on suunnaton, söis vaan pelkästään sitä pakaste seitä, siitä se jopa murisee ja sähisee. Kaikin puolin aivan ihana kissa.

****

LEIKATTU UROS

Herra Pikkarainen on joukukuussa noin 7kk ikäinen leikattu poikakissa.

Herra Pikkarainen on löydetty Tallinnan kadulta ja on tällä hetkellä kotihoidossa Suomessa Rouva Pikkaraisen kanssa. Herra Pikkarainen on upean siniharmaa valkoisilla sukilla ja kauluksella varustettu komistus, voisikin sano että siitä tulee mielen vanhanajan sotapoika juha-asussa:) Alkuun Herra Pikkarainen oli varsin arka eikä uskaltanut ensimmäisinä päivinä juuri esiin sängyn alta kuin hetkeksi, mutta nyt siitäkin on tullut reippaampi ja varsinkin ruoka ja leikkihetket saavat senkin innostumaan.

Molemmat pariskunnan jäsenet on jo leikattu, joten olisi todella ihanaa jos ne pääsisivät samaan kotiin, sillä ovat olleet yhdessä jo pitkään ja turvautuvatkin toisiinsa maailman myskyissä kuten nuori rakastunut pari konsanaan:) Kissat elivät jonkin aikaa Tallinnalaisen eläinlääkäriaseman takahuoneessa, sillä kotihoitopaikkoja ei ollut tarpeeksi, mutta tällä hetkellä ne ovat siis kotihoidossa Vantaalla. Rouva Pikkarainen on selvästi pariskunnan reippaampi puolisko, mutta leikkihetkenä myös muuten hieman arempi herra Pikkarainenkin innostuu leikkimään iloisena, kun on huomannut ettei mitään hätää ole.