Hermione

25.05.2020

Alkuperä: Suomi

Hermione löysi oman kotinsa yhdessä Ginnyn kanssa. 

14.9.2020 Kuulumisia omasta kodista:

“Arki on lähtenyt rullaamaan todella kivasti ja kummatkin kissat ovat kotiutuneet hyvin. Ekan illan pysyttelivät omissa oloissaan mutta sen jälkeen ovat ottaneet kodin omakseen. Ruoka maittaa kummallekin ja hienosti osaavat käydä laatikolla. Lapset ovat olleet todella innoissaan ja myös kissat viihtyvät lasten kanssa sängyllä loikoillen tai leluilla leikkien! Neidit ovat kyllä valloittaneet meidän perheen täysin”

***

Hermione on pieni tyttökissa, joka saapui yksin sijaiskotiin kesäkuussa. Hermionen sijaisemo Minerva on hoitanut häntä kuin omaa pentuaan, ja Hermionesta on tullut reipas pieni kissa. Sijaiskodissa Hermione tutustui myös pari viikkoa vanhempaan Ginnyyn, ja parivaljakosta kuoriutui parhaat kaverukset! Tästä syystä Hermione ja Ginny etsivät yhteistä kotia.

3.8.2020

Hermione on leikkisä ja aktiivinen tyttökissa. Hän viihtyy ihmisen seurassa ja on aina ihmisen lähellä. Sylikissaa hänestä ei ole kuitenkin vielä tullut. Hermione viihtyy myös lasten seurassa. Koirista Hermionella ei ole kokemusta. Hermione on hyvin puhelias ja kertoo aina kaiken ihmiselle; täytyy vain ymmärtää, mitä hän juuri sanoi!

Summary in English

Hermione came to the foster home in June, and her new foster mom Minerva immediately took care of her like her own little kittens. Hermione also met her new best friend Ginny, and they are now looking for their own home together. Hermione is a playful and active kitten, and likes to be around people, but she is not an actual lap cat. Hermione also likes to be around children. Dogs she has not met.