Hermione (nyk.Cindy)

Lisätty sivulle: 2012-09-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hermione (nyk.Cindy)
6.10.2012 HERMIONE MUUTTI OMAAN KOTIIN KOTKAAN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

14.2.2013 Cindyllä menee hyvin; isoveikka on tärkein asia maailmassa, ja sitä pitää seurata kaikkialle ja matkia kaikessa. Välillä Yaffa menee piruuttaan komeroon piiloon, ja Cindy on heti ihan hädissään, jos veikkaa ei heti meinaa löytyä. Palvelusväki saa ottaa neidin syliin ja paijailla, mutta eihän tämä prinsessa ihan kenen vain salli semmoista tehdä; vieraita mennään ensin piiloon sohvan alle ja hetken päästä koitetaan salaa haistella heitä, mutta koskea he eivät saa, elleivät anna herkkuja ;)

12.10.2012 Moi! Hermionesta tuli siis Cindy. Tyttö on nyt ollut meillä siis vajaan viikon, ja on kyllä sopeutunut todella hienosti! Pari ekaa päivää Cindy hieman arkaili, eikä antanut pahemmin paijata tai ottaa syliin vaikka oli muuten todella utelias ja reipas. Parissa päivässä tapahtui kuitenkin huima muutos; nyt Cindy nauttii paijaamisesta, sylissäkin viihdytään jo hetki ja öisin nukutaan mamman vieressä suloisesti kehräten. Tytöllä on erittäin hyvä ruokahalu, mutta ihmekös tuo, kun aina valveilla ollessa on vauhti päällä :)

Yaffa-pojankin Cindy hyväksyi melkein heti uudeksi isoveikakseen. Tietysti pari päivää piti sähistä ja murista puolin ja toisin, mutta nyt jo syödään ja leikitään yhdessä. Eilen isoveikka pesi ensimmäistä kertaa Cindyn, ja aamullakin hän suoritti siskon aamupesun. Viime yönä lapsukaiset myös nukkuivat ensimmäisen kerran vierekkäin hetken aikaa. Cindy pitää selvästikin Yaffaa esikuvanaan ja matkii sitä monessa asiassa.

Kaiken kaikkiaan on mennyt siis todella hienosti, ja Cindy se vain reipastuu päivä päivältä, joten saa nähdä kuoriutuuko hänestä piakkoin jopa sylikissa. Pääasia kuitenkin, että tulevat Yaffan kanssa jo nyt hienosti toimeen, ja Yaffa sai kauan kaipaamansa kaverin, ja minulla on vihdoin kaksi kissaa, joista olen pikkulikasta asti haaveillut! :)

Cindy lähettää paljon terveisiä hoitotädille, emolleen ja hoitokodin kissakamuille, sekä tietysti myös sisaruksilleen, missä päin maailmaa sitten ovatkaan! :)

****

NAARASPENTU, noin 11 viikkoa (syyskuussa 2012), varhaissteriloidaan, kotihoidossa Helsingissä, luovutus vko 39 lopulla

29.9.2012 Lisätty kuvia suloisesta Hermionesta :)

15.9.2012 Hermione on kaunis pidempi turkkinen tyttö, joka rakastaa leikkiä sisarustensa kanssa. Neiti ei malta sylissä istuskella vaan vauhti on päällä aina ellei ole aika pienten unosten.

Hermione on tullut yhdistykselle hoitoon heinäkuun lopussa yhdessä emonsa Matami Huiskin ja sisarustensa Lavenderin, Nevillen ja Seamuksen kanssa.

Näistä suloisista kissoista löytyy lisää kuvia ja keskustelua TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS LEIKATUSTA kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.