Hermanni

Lisätty sivulle: 2014-09-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hermanni
25.10.2014 Hermanni ja Tapka saivat yhteisen kodin Salosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.11.2014 Pojat ovat kotiutuneet hyvin. Tulevat jo hyvin toimeen keskenään. Välillä meno on villiä ja välillä taas torkut ovat paikallaan.

***

Leikattu urospentu, syntynyt n. 15.6.2014. Kotihoidossa Vantaalla.

21.10.2014 Kuulumisia ja kuvia kotihoidosta:

Hermannista on kuoriutunut leikkisä ja utelias kissa, ja hoitopaikan pienet kiltit koiratkin kiinnostavat kovasti. Hermanni sopisi siis varmasti hyvin myös kotiin, jossa on rauhallista kissoihin tottunutta koiraseuraa. Säntäilevät koirat pelottavat Hermannia.

Hermanni on helpoin madotettava kissa, jonka hoitajana olen kohdannut: ei tarvitse kuin ottaa matolääkeruisku käteen ja kutsua Hermannia madotukselle ja sieltähän kissapoika reippaasti kipittää lipittämään matolääkkeen suoraan ruiskusta.

Hermanni tykkää myös makoilla sylissä ja kehrätä ja se osaa kyllä ilmoittaa asioista vienosti kurnauttamalla, mikäli esimerkiksi ovi on sulkeutunut, eikä pääse hiekkikselle.

27.9.2014 Hermanni ja siskonsa Hillevi saapuivat kotihoitoon Lohjalta. Vielä vähän ujo, rauhallinen kollipoika rakastaa silityksiä ja sylissä kellimistä, vaikka itse ei vielä syliin uskalla tullakaan. Vieno kehräys alkaa rapsutettaessa samantien ja lisää silityksiä saatetaan pyytää koskettamalla varovasti ihmiskättä. Suloinen poika pitää erityisesti maharapsutuksista. Hermanni etsii rauhallista aikuiskotia, jossa voitaisiin jatkaa luottamuksen luomista ihmiseen. Kodissa olisi hyvä olla reipas ja kiltti kissakaveri antamassa ujolle pojulle mallia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.