Hermanni

23.04.2020

Alkuperä: Suomi

Hermanni on leppoisa ja seurallinen kollipoika, joka etsii kotia siskonsa Mellin kanssa.

6.4.2020

Komistus nimeltä Hermanni tuli Rekuille, kun edellisessä kodissa puhkesi yllättäen allergiaa. Upeaturkkista raitapaitapoikaa kiinnostavat kolmen kärkenä metsästysleikit, ruoka ja rapsutukset. Ihmisseuraa Hermanni hakee usein, ja varsinkin sohvalle poika tulee mielellään hakemaan hellyyttä ja leikkiseuraa. Hän on alkanut myös iltaisin tulla sängyn jalkopäähän nukkumaan.

Hermanni on sijaiskodissa saanut lisänimen Herkkä-Hermanni, sillä tämä poika katsoo paremmaksi jotain uutta epäilyttävää kohdatessaan sujahtaa piiloon peiton alle. Sillä ei niinkään ole väliä, onko peiton alla myös ihminen, kunhan pääsee turvaan. Peiton alle säntäily on kuitenkin ajan myötä vähentynyt, kun sijaiskoti ja sen uudet äänet ja hajut ovat alkaneet käydä tutuiksi. Vaikka poika onkin rohkaistunut kovasti, imuri on kuitenkin vielä liian jännittävä, ja peiton alle on päästävä.

Perushoitotoimet sujuvat suhteellisen vaivattomasti, ja lääkkeetkin Hermanni syö mukisematta, kunhan ne on murskattu ruuan sekaan. Hän on myös hyvin sisäsiisti. Kyntensä hän teroittaa yleensä raapimapuuhun, mutta välillä kynsirivistöä upotetaan sohvaankin. Hermanni on melko kaikkiruokainen, ja syö hyvällä ruokahalulla. Myös huonekasvit tuntuvat maistuvan, joten tulevassa kodissa kasvit olisikin hyvä sijoittaa kissojen ulottumattomiin. Hänen olisi hyvä hieman pudottaa painoa ja ensiaskeleet ihannepainoa kohti on otettu sijaiskodissa.

Hermanni rakastaa leikkimistä, ja mieluiten hän juoksisi päivät pitkät jonkin vedettävän lelun perässä. Myös laservalon piste kiinnostaa poikaa suuresti, ja aiheuttaa innostunutta säksätystä.

Hermanni on asunut vain aikuisten ihmiskämppisten ja siskonsa kanssa, joten suhtautuminen pieniin lapsiin ei ole tiedossa. Hermanni ja Melli sijoitetaankin mieluiten kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia, ja riittää aikaa ja energiaa tämän pienen energiapakkauksen kanssa touhuamiseen.